четвртак, 30. новембар 2017.

ДОСОН: Путин ће спасити Европу, не знате какав терор трпимо на Западу!

ДОСОН: Путин ће спасити Европу, не знате какав терор трпимо на Западу!
Дивим се председнику Путину, премда га истовремено и мрзим, јер мислим да је моја вољена жена заљубљена у њега (смех). Људи у вашем, православном свету, уопште немају идеју колико су лоше ствари на западу. Наша деца у вртићима се агресивно уче геј агенда, а ако се наставник буни, његова лиценце за рад биће одузета исте секунде. Ако се на послу усудиш да испричаш виц о женама, имигрантима или педерима, нећеш бити само отпуштен, него и оптужен. Не шалим се око тога, такве пресуде обиччним људима се дешавају сваки дан и грађани су преплашени од тог “политички коректног” фашизма. Ретки људи о томе причају данас у Британији или Немачкој, али већина њих је прогоњено од режима у совјетском маниру.Говорим јавно о овоме јер ме је Господ сачувао толико пута у раду сваки дан, дајући ми “бонус дане”, а већина мојих другова су одавно мртви, па ме елите никако не могу спречити и зато промовишем Путина у западним друштвима.” – ово, између осталог, у ексклузивном интервју за nacionalist.rs каже Џим Досон, најутицајнији острвски патриота, један од најжешћих критичара неолибералног терора, трн у оку међународног естаблишмента и велики пријатељ Србије.

Чини се да се све више европских друштава буди, као и да су све присутнији и утицајнији националистички и патриотски покрети, пре свега у Француској, Аустрији, Италији, а онда и низу других држава. Можемо ли очекивати ослобађање Европе од терора либерализма и шта је главна препрека у том процесу?

Истина је да се по први пут икада хиљаде младих и школованих буде, али морам саветовати да будемо изузетно опрезни, јер видим изузетне напоре „дубоке државе“, неоколонизатора и ционистичког лобија да те групе искористи у једној врсти контролисаног отпора. У прошлости су те снаге рушиле и уништавале било какав патриотски отпор, а сада су уочиле могућност да им управо тај отпор на неки начин помогне у њиховом коначном циљу: уништавању хришћанског предзанака Европе, као белог континента.

Како можете препознати те лажњаке?

Веома једноставно, – сви су пропедерски, мултикултурални, антинационалистички, боре се за либерално друштво и не окрећу се Хришћанству, а ничу као печурке по Западу и лажно се називају десницом. Међутим, из тог хаоса, можемо одабрати и неке истинске патриоте који се заиста буде и покрећу ствари напред, али су они изузетак, а не правило. Зато, ОПРЕЗ када су у питању такозване патриотске групе на западу, јер су велике шансе да су контролисани од Вашингтона, Брисела или Лондона.

Када причамо о Србији, један од најзначајних аспекта наше недавне историје, јесте “проблем” Косова. Која су ваша очекивања поводом тог питања?

Косово је најбољи пример корупције, изопачености и мржње запада према источним нацијама и људима. Ако мислите да користим прејаке речи, онда упоредите реакцију НАТО/ЕУ/Америке према Каталонском гласању и побуни, у односу на ситуацију око Косова. На жалост, очигледно је да су НАТО/ЕУ оперативци створили нарко државу у срцу Европе и да се то никако не може завршити добро, али да се ЕУ свим силама труди да се баш тако настави. Понављам, и то Србима свих политичких уверења, не дозволите да будете преварени. Када ЕУ/НАТО напусте ову катастрофу, онда ћете баш ви, Срби, бити ти који ћете морати почистити хаос, без обзира шта мислите о томе. Видели смо ово на блиском истоку већ, зато, не дозволите да вас заведу.

Недавно су вас напали бројни либерали из Србије. Да ли мислите да су се сами досетили да вас нападну, или су они просто “пешадија” у једној већој и комплекснијој кампањи, чије архитекте долазе из иностранства? Зашто вас се толико боје?

Чињеница је, а не моје мишљење да су организације које ме нападају заиста финасиране од стране Сорошевом “Фондације за отворено друштво”, а на њиховим сајтвоима се види да их плаћа Рофкерелов институ. Јасно је да безобзирни западни глобалисти плаћају неке наивне, младе, левичаре идеалисте, ту децу да пишу приче пуне мржње против мене. Већ сам ово осетио у претходних 35 година на западу, али недавно и у Мађарску, где сам само десет дана пошто сам спонзорисао конференцију у Будимпешти на којој сам открио Сорошев план да разори ту земљу, био избачен. Нисам био избачен од стране званичне Владе, већ малог елемента у оквиру њихових безбедносних служби. О томе сада одлучује суд у Мађарској и ускоро ће се знати истина.Чињеница да ја, такозвани грађанин ЕУ, могу бити избачен из друге ЕУ земље, без оптужбе, суђења, саслушања је веома интересантна и показује праву снагу Сороша и западних неоколонијалних безбедносних агенција. Боје ме се из више разлога, јер сам један од ретких западњака који се борио у Европском грађанском рату (УЛСТЕР 1969-1994), па сам веома свестан како се ова игра игра и на улицама, ал и у канцеларијама и иза сцене. Такође ме мрзе јер сам одбио да учествујем у лудој Русофобији – видим Русију као потенцијалног спасиоца хришћанског запада, а не непријатеља, па ме зато маркирају као руског шпијуна, агента или издајника запада. Да се разумемо, ја сам поносан на западну културу, протестантску веру и културно наслеђе, и ако би Русија то икада угрозила, био би јој смртни непријатељ. Међутим, декадентни, корумпирани и морално банкротирани Запад је тај који угрожава све то и нашу будућност, а не Русија.

Да ли је могуће да самостални националистички и патриотски портал, попут нашег, као и социјалне мреже, парирају великој медијској машинерији која је потпуно у контроли либерала и њихових инструмената (ЦИА, МИ5, МИ6 и остали)?

Да, то је разлог број један што ме нападају. Долазим са великим маркетиншким искуством И знањем И у претходних десет година сам помогао поштене патриоте широм света да разумеју, изграде И прошире масовне независне медије користећи друштвене мреже. Ово је рађено са вештином, посвећеношћу И енергијом локалних патриота, а не милиона неоколонијалистичких долара. Ово плаши естаблишмент, због чега покушавају да униште И то И мене. Срећом, веома су закаснили, као са Реформацијом у западу са изумом штампарске пресе – касно је. Елите, естаблишмент, дубока држава, МИ5 и остали, толико су импотентни, као што је то Ватикан био у покушају да спрече ширење те поруке шире у Лутеровом случају. Памфлети које стварам су бакља, а та бакља је осветлила стотине милиона умова широм света и без обзира на моју судбину, ниједна сила на земљи више не може да угаси то светло. Ватикан није успео, Нацисти нису успели, па неће успети ни Фејсбук, Сорош, ЦИА/МИ5. Исток још заостаје за западом на овом пољу, али убрзо ћете их стићи. На западу, мејнстрим медији су сада небитни и прате их само стари људи који су довољно мудри да не верују свему што чују. ББЦ, ЦНН доживљавају слом, јер 90% западњака сада вести добија са патриотских сајта. Срби, ухватите корак што пре!

Шта мислите о Путину и из вашег угла, може ли он бити наредни лидер слободне Европе?

Дивим се председнику Путину, премда га истовремено и мрзим, јер мислим да је моја вољена жена заљубљена у њега (смех). Људи у вашем, православном свету, уопште немају идеју колико су лоше ствари на западу. Наша деца у вртићима се агресивно уче геј агенда, а ако се наставник буни, његова лиценце за рад биће одузета исте секунде. Ако се на послу усудиш да испричаш виц о женама, имигрантима или педерима, нећеш бити само отпуштен, него и оптужен. Не шалим се око тога, такве пресуде обиччним људима се дешавају сваки дан и грађани су преплашени од тог “политички коректног” фашизма. Ретки људи о томе причају данас у Британији или Немачкој, али већина њих је прогоњено од режима у совјетском маниру.Говорим јавно о овоме јер ме је Господ сачувао толико пута у раду сваки дан, дајући ми “бонус дане”, а већина мојих другова су одавно мртви, па ме елите никако не могу спречити и зато промовишем Путина у западним друштвима. Само пре пар година, већина западњака се плашило или је мрзело Русију. И ја сам лично био задојен мржњом према Совјетском савезу и Русији као смртном нам непријатељу, али сада, након прочишћења, схватам да спас неће доћи из Америке, него од духовне нам браће са истока – РУСИЈЕ! Путина и даље мрзе образоване елите, слуге “цивилног друштва” и левичари, али за 80 одсто поштеног, нормалног света, обичних људи, он је обожаван и уздигнут на ниво народног хероја и мислим да ни Руси то још не разумеју у потпуности. Наши људи су очајни, уплашени, злостављени од четрдесет година културног марксизма и сад аим је преко потребан суперхерој да их спаси. Пре два века смо имали Нелсона и Велингтона, пре века Черчила, а сада су нам очи окренуте ка истоку и Путину. Када би само Путин знао колико је вољен на западу! Сигуран сам да ће западна Европа ускоро пасти, а само Русија има истинску моћ да нас све ослободи од глобалног капитализма и машине за прављење новца и рата. Европа може преживети само ако исконска хришћанска вера и традиција преживе, а само нам Путин може помоћи у томе. Зато, у име мој људи, вере и нације, потпуно подржава председника Путина свом мојом вољом.

ДОСОН: Путин ће спасити Европу, не знате какав терор трпимо на Западу! | Глас Истине
Дивим се председнику Путину, премда га истовремено и мрзим, јер мислим да је моја вољена жена заљубљена у њега (смех). Људи у вашем, православном свету, уопште немају идеју колико су лоше ствари на западу. Наша деца у вртићима се агресивно уче геј агенда, а ако се наставник буни, његова лиценце за рад биће одузета исте секунде. Ако се на послу усудиш да испричаш виц о женама, имигрантима или педерима, нећеш бити само отпуштен, него и оптужен. Не ...


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар