понедељак, 27. новембар 2017.

ДОКАЗ: Влада Србије признала Косово! (ВИДЕО)

ДОКАЗ: Влада Србије признала Косово! (ВИДЕО)
На четвртој седници другог редовног заседања Народне Скупштине Републике Србије на дневном реду нашао се и Предлог закона о потврђивању Уговора о оснивању Транспортне заједнице који је поднела Влада првог новембра. Пред посланицима се појавила министар и потпредседник Владе Зорана Михајловић која је имала обавезу да одговара на питања посланика али је упорно на инсистирање посланика Српске радикалне странке да одговори како је могуће да у Предлогу закона стоји дефиниција „Држављани Косова“ упорно, у ТВ преносу, говорила да српски радикали не говоре истину, да то тако не пише и да радикали желе да направе хаос у Парламенту.

Зарад истине, у прилогу објављујемо доказ да Зорана Михајловић није говорила истину и да на мала врата покушава да у нашем Закону прогура признање Косова јер грађани су држављани одређене државе а не Аутономне Покрајине.
Како је изгледала дискусија посланика Српске радикалне странке и немуштог „извлачења“ Зоране Михајловић погледајте у следећем видео прилогу:

ДОКАЗ: Влада Србије признала Косово! (ВИДЕО) | Глас Истине
На четвртој седници другог редовног заседања Народне Скупштине Републике Србије на дневном реду нашао се и Предлог закона о потврђивању Уговора о оснивању Транспортне заједнице који је поднела Влада првог новембра. Пред посланицима се појавила министар и потпредседник Владе Зорана Михајловић која је имала обавезу да одговара на питања посланика али је упорно на инсистирање посланика Српске радикалне странке да одговори како је могуће да у Предлог...


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар