четвртак, 30. новембар 2017.

Докле ви бре мислите да терориште Србију са том идиотском ЕУ причом?

Докле ви бре мислите да терориште Србију са том идиотском ЕУ причом?
Све што се данас дешава на територији познатој као Србија којом владају инсталирани идиоти, курве и болесници условљено је захтевима неких других идиота, курви и болесника који седе у Бриселу. Идиоти и болесници из Београда и они из Брисела веома брзо нађу заједнички језик јер имају јединствен и зaједнички циљ. Како Србима и Србији што ефикасније јебати матер. То идиоте и болеснике из Београда и Брисела окупља већ више од две деценије.
Због уласка у болесну унију која није само политички болесна јер политички никада није ни била здрава, већ је болесна и економски, жестоко заражена разним врстима лудила, болештине и отворене јереси и паганштине, Србија треба да послужи за разне социолошке, економске, друштвене и политичке експерименте које in vivo изводе локални лудаци и болесници инсталирани у српску власт.
Тако Србија на олтар ЕУ паганштине и болештине треба да принесе своју највећу светињу, да се одрекне своје прошлости и будућности како би угодила како бриселским тако и локалним болесницима и секташима који су зајашали Србе ево већ две деценије као онај чувени дрекавац из народних прича.
На олтар ЕУ паганштине и отвореног сатанизма у којем су огрезле те тзв. ЕУ елите које то више уопште и не крију а о чему најбоље сведочи отварање некаквог тунела у Швајцарској и програма који је направљен за ту прилику, Србија треба да принесе своју будућност, да се одрекне своје земље, свог народа и своје вере. Да од своје деце направи зомбирано робље које ће да ради за пишљивих двеста евра од јутра до мрака.
И поред пропагандног, државног и медијског терора над Србима који траје већ ево готово две деценије огромна већина Срба и даље не жели да Србија уђе у ЕУ јер веома добро схватају да нама није место са онима који су нам у последем веку уништили преко три милиона људи. И то су их унуштили на начине који су непојмљиви нормалном људском уму. Србија је једина земља у Европи која зарад ЕУ паганштине мора да се одрекне своје територије и да је препусти шиптарским терористичким и нарко бандама.
Своју привреду и све оно што је народ стварао преко шест деценија морамо буквално да поклонимо пробушеним ЕУ куртонима којима је као што смо већ рекли једини посао и задатак како да пронађу начине да Србима и Србији што ефикасније јебу мајку. У томе им здушно помажи локални пробушени куртони који су огрезли у најтеже облике криминала и корупције и који већ више од две деценије паразитирају сисајући Србији и Србима крв.
Сви знају да преко 70% Срба неће ни под каквим условима у ЕУ али пропагандни, економски и политички терор над Србима и даље траје.
Сад је у фазону некакво обуздавање Русије и Руса. Па ако имате неки проблем са Русијом и Русима пизда вам материна идиотска јавите се Москви и Кремљу па тамо решавајте те проблеме које имате са њима. Али ви добро знате да ће у Москви само да вас сачека тврд руски курац иза којег стоји нуклерана сила па онда своје болесне комплексе и некакву наводну величину истресате над Србима које сте заједно за локалним слугерањама и плаћеницима довели на ниво западне Африке. И то све за мање од 20 година.
Е, па видите, овако стоје ствари. Српска држава којом данас на жалост владају болесници, секташи и остала говна која сте покупили са конца и конопца и које сте инсталирали у српску власт, данас на српску жалост нема тврд курац. Не да нема тврд курац него нема ништа међу ногама. Јаловина и ништа друго.
Таква нам је власт у Србији данас али буквално. Онога дана када Србима поново порасте и отврдне курац а тај дан није далеко има да вас за веке векова научимо да нас заобилазите у веома широком кругу. Да не заборавим за крај. Да се са том вашом јебeном ЕУ унијом терате бре у три лепе пизде материне. Како ви у Бриселу тако и ови ваши говнари у Београду.
Сиктер бре!!!
Милинко Милинчић / Србија данас

Докле ви бре мислите да терориште Србију са том идиотском ЕУ причом?
Све што се данас дешава на територији познатој као Србија којом владају инсталирани идиоти, курве и болесници условљено је захтевима неких других идиота, к


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар