четвртак, 22. март 2018.

У СУБОТУ, 24. марта, ВЕЛИКИ ПРОТЕСТ ИСПРЕД СКУПШТИНЕ: Стоп за НАТО и Приштину у УН

У СУБОТУ, 24. марта, ВЕЛИКИ ПРОТЕСТ ИСПРЕД СКУПШТИНЕ: Стоп за НАТО и Приштину у УН
Српски народ никада не сме да заборави злочине НАТО убица, као ни да дозволи домаћим политичарима да лажној, албанској држави Косово дају место у Уједињеним нацијама.
Ово за „Србин инфо“ поручује Дамњан Кнежевић, један од организатора протеста против НАТО пакта и албанске окупације Космета, који ће се у суботу 24. марта, на 19-годишњицу од почетка НАТО агресије на СР Југославију, одржати испред Скупштине Србије у Београду.

– Као и на претходним протестима, циљ нам је да се укаже властима у Србији и међунароној заједници да је српски народ против тога да се албанским окупаторима на Космету, односно такозваној држави Косово, дозволи чланство у међународним организацијама, као и да се укаже на положај Срба на Косову, који су дискриминисани свкодневно од стране нелегалнигх албанских власти у Приштини – поручује Кнежевић у име младих људи који су претходно организовали протестни концерт „Нема предаје (17. фебруара) и протестну шетњу „За српско Косово“ – 17. марта.

Преносимо званичан позив организатора грађанима Београда и Србије да у што већем броју дођу у суботу од 19 часова испред Скупштине Србије и искажу свој став о НАТО пакту и могућем чланству Приштине у међународним организацијама:

„Поштовани пријатељи, саборци, браћо и сестре,

Позивамо вас на велики народни протест, у суботу 24 марта, у 19 часова, испред Народне скупштине.

Ово је већ трећи протест који организујемо поводом још једне тужне годишњице и најаве власти да ће у преговорима са шиптарским терористима потписати „правно обавезујући споразум“ и тако дати албанским окупаторима столицу у УН.

Фото: НеЗла/Србин.инфо
Не пристајемо ни накакав референдум нити било који неуставни акт, борићемо се против издаје на улици и ако треба ван система. Дошли смо у ситуацију да Косово и Метохију морамо да бранимо у Београду.

23 марта, дан пред скуп и годишњицу НАТО бомбардовања, је најављена јуниорска рукометна утакмица у Крагујевцу између Србије и „Косова“.

Такође, тога дана се састају Александар Вучић и терориста Хашим Тачи „Змија“ у Бриселу. Дођите у што већем броју и пошаљимо јасну поруку НАТО лобистима да нас нису духовно и морално поразили и да не пристајемо на издају, заборав и понижење!


24 марта, 1999г., НАТО пакт је покренуо разарање наше отаџбине како би нас окупирао, одузео нам природне ресурсе и отео Косово и Метохију. На војном пољу упркос разарању, војним и цивилним жртвама нису успели, за политичким столом су имали више успеха. Изађимо и не дозволимо да доврше започето.

НЕМА ПРЕДАЈЕ !!!”

У СУБОТУ, 24. марта, ВЕЛИКИ ПРОТЕСТ ИСПРЕД СКУПШТИНЕ: Стоп за НАТО и Приштину у УН
Ово за Србин инфо поручује Дамњан Кнежевић, један од организатора протеста против НАТО пакта и албанске окупације Космета, који ће се у суботу 24. марта, на 19-годишњицу од почетка НАТО агресије на СР Југославију, одржати испред Скупштине Србије у Београду.


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар