недеља, 25. март 2018.

Ковилово – пораз Србије у неодиграном мечу

Ковилово – пораз Србије у неодиграном мечу
Кажу да је највећа победа/зло ђавола у томе што је убедио људе да не постоји, баш као што сада Александар Вучић патетичо и отужно покушава да убеди Србију како га је прљави запад преварио и како сав његов труд да сачува Косово и Метохију полако али сигурно пада у воду, очекујући да га народ прихвати као мученика и жртву.

И што је најгоре- хоће! Добар део ће насести на његове лажи како проклети Јенки и остали јахачи апокалипсе инсистирају на признавању независности “косова” (увек малим словом) док се он, мучени Прометеј- бори да Србијом не завлада мрак, притом витлајући бакљом не да би осветлио путе већ спалио све пред и за собом.

Донекле је у праву Небојша Стефановић кад терцира да су за тешко стање на Косову и Метохији криви они претходни- јесу, мислио сам да од жуте пошасти ништа грђе не може да нас снађе, а онда су зајахали ови!

Зајахали управо на гнушању и негацији свега што су “жуте” сатрапе чиниле, али једно очигледно нису смели- да иду до краја!

Патетични Прометеј и ови што за њим поливају бензин убеђујући нас да свете водицу смеју и хоће- издали су Косово и Метохију и нема ту збора о било каквој квалификацији осим те, распродали су Србију на метар, шаку, кило…па још очекују да им изјавимо саучешће за покојником којем су пуцали у срце…

Е, па неће моћи, господо! Издали сте и не тражите сведоке у народу да сте пуцали у самоодбрани- бацили сте Србију на колена и бездушно је “оверили”!

Шта је најављена утакмица између Србије и некакве “државе” “косово” била до пробни балон, испипавање пулса народа, ваша а не међународна свињарија?!

Шта је отказивање утакмице сат времена пре одигравања и бесрамни изговор да то чините јер се коси са вашим принципима- до увертире у последњу клапу велеиздаје?!



Имали сте недељу дана времена да је откажете, имали сте и више, откад је жребом “одлучено” да Србија порази Србију, али не- чекали сте последњи моменат како би ваша одурна тирада дошла до потпуног изражаја а ви још једаред испали жртве светске силе и неправде!

Одакле вам, уосталом, идеја да пристанете на тако шта?!

Не може то што је утакмица отказана бити “победа” колико је идеја да уопште дозволите помисао да се усред Србије пљуне у лице Србији- пораз и издаја!

Није, господо, спорт изнад и изван политике, не увек, у овом случају ни мало, чак и не може бити реч о спорту, а да не говорим о бездушности да “жртвујете” ту децу и натоварите њима вашу јерес!



Био сам јуче у Ковилову, нисам могао мирно да седим код куће, морао сам да развијем дичну тробојку и кажем шта сам имао: “Дошао сам да навијам за Србију, али нажалост овог пута не за репрезентацију већ Србију чији је Косово и Метохија заветни и неотуђиви део! За Србију која не пристаје ни на какве компромисе и преговоре о Косову и Метохији. Овде сам не да бих изазивао некакве инциденте, такав нисам, већ да навијам за Србију која зна да је КиМ њена душа и која га се никад одрећи неће! За Србију у којој репрезентација некаквог „косова“ нема шта да тражи!”

Како смо развили заставе тако се кордон полиције спустио ближе нама петорици који смо били ту и колегама које су извештавале, отеравши нас ко кужна псета.



Знам да су само радили свој посао, видео сам нелагоду и грч на лицима полицајаца, заиста, и знам да је већина њих часно и храбро ратовала за Косово и Метохију, али су у Ковилову имали наређење да не дозволе окупљање “хулигана”, јер како сте ви разрезали биће да је хулиганство стати мирно и високо подићи своје славно знамење усред своје државе?!

Издали сте и нема ту збора! Нажалост, прометејска лаж ће вам проћи код доброг дела оних које здушно убеђујете да им је за боље сутра најбоље да га немају, или имају као сурогат живота!

Издали сте потписавши Бриселски споразум, ИПАП споразум са НАТО (не заборавите никад који је данас дан и шта су нам ти крволоци учинили), трампивши некакву Заједницу српских општина за светињу, и то неуспешно, исповедивши и причестивши оно сушто зло од Харадинаја и Тачија “нафором” Српске листе!

Запад сад само долази по своје, оно што сте им обећали за шаку срамотне власти.

По оно што вама ништа не значи јер Србија је за вас ријалити у којем је народ вечито номинован за избацивање, а ви “наивна” Маца Дискреција која се куне у невиност и док се под јорганом с неким ваља!

Издали сте све и издаћете још! Не заноси се, Србијо моја, да је неодигравање утакмице некаква победа, јер тек је прашина у очи за далко важнији меч- онај у којем смо тек публика у задњим редовим а наша вољена Србија везаних руку у рингу против изазивача који је бацио рукавице и узео батину у руке.

Од секунданата одлично нам знаних имена и презимена.

Ону исту којом су док је горела као бакља изигравали Прометеја паливши све пред и за собом под изговором да само осветљавају путе рајске будућности…

Ковилово – пораз Србије у неодиграном мечу – Аналитички форум
Кажу да је највећа победа/зло ђавола у томе што је убедио људе да не постоји, баш као што сада Александар Вучић патетичо и отужно покушава да убеди Србију како га је прљави запад преварио и како сав његов труд да сачува Косово и Метохију полако али сигурно пада у воду, ...


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар