среда, 28. март 2018.

Препознавање боја

Препознавање боја
Председник Двери, Бошко Обрадовић упутио је отворено писмо председницима свих релевантних политичких, друштвених и патриотских организација у Србији, са једним кључним питањем – да ли су против потписивања правно обавезујућег споразума са лажном државом Косовом или нису.

Он је истакао да би овакав споразум значио признање независности Косова и додао да су у том погледу притисци Запада на Србију на врхунцу. По његовом мишљењу, прави је тренутак да се сви лидери релевантних политичких организација, без обзира да ли подржавају власт или опозицију, изјасне о правно обавезујућем споразуму јер је то лакмус тест који ће показати да ли су спремни да оставе идеолошке и политичке разлике и личне сујете по страни и да се уједине зарад заштите националних и државних интереса.

„Да ли смо спремни да се доследно боримо против кршења Устава Републике Србије и међународног права и за очување јужне српске покрајине као саставног дела Србије?“ – упитао је Обрадовић.

Како истиче, он се овим писмом обраћа и свим родољубивим политичким и друштвеним организацијама и јавним личностима са позивом да, без обзира на досадашње идеолошке и политичке разлике и међусобне односе, формирају јединствен национални фронт за одбрану КиМ у саставу Србије и спреман је да са свима разговара на ову тему.

„Став Српског покрета Двери се зна, али поновићу га још једном. Потписивање правно-обавезујућег споразума је противно Уставу Републике Србије и националним интересима наше земље.“ – рекао је Обрадовић на крају обраћања новинарима окупљеним у Дому Народне Скупштине.

Информативна служба Српског покрета Двери

Препознавање боја


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар