четвртак, 22. март 2018.

Велеиздајниче, нестани из наших живота!

Велеиздајниче, нестани из наших живота!
Глобални имплант који нам је познат као Александар Вучић ових дана покушава да спасе његову велеиздајничку и лоповску кожу. То спасавање његове лоповске и велеиздајничке коже он је поистоветио са некаквим „компромисом“ који Србија треба да направи са његовим коалиционим партнерима шиптарима којима је лично он направио владу.

Нико нигде не каже конкретно шта Србија добија са тим компромисиом и нико нигде не каже да је Србија оличена у Борису Тадићу и Александру Вучићу са шиптарима наравила превише копромиса од којих су сви али сви до једног на штету српске државе, народа и националних интереса. Било да је реч о увлачењу ЕУ у читаву причу како би се заобишао Савет безбедности и Русија и Кина које у њему седе, било да је реч о потписивању Бриселског споразума који је де факто укинуо српску државу на њеној сопственој сувереној територији.

Косово и Метохија је окупирано и то само неће и не могу да виде идиоти. Они комплетни и злонамерни идиоти. Уласку НАТО убица на Косово и Метохију где су подржали активности шиптарских терористичких организација претходио је рат којим је без икаквих одлука УН или других релевантних међународних тела подрвргнута Србија и српски народ. Србија је подвргнута бестијалном бомбардовању и политичком иживљавању које и данас траје.

И као да нису нормални све власти у Србији ако их тако уопште можемо назвати као гуске у магли одлазе на ноге западним бирократама и од њих траже „нешто“. Заузврат. Као и овај несрећник који покушава да спасе сопствену кожу, само када би добио „нешто“. Он би да прави компромис. Са онима који никада и нигде нису пристајали на било какаве компромисе ако иза друге стране није стајала сила и претња истом.

Они само ту врсту језика знају и у тим и таквим оквирима пристају на компромисе. Такав компромис иза кога је стајала сила иако малена направљен је у Дејтону. После тога такав компромис направљен је и у Куманову. Држава и народ се бране силом. Неки ће рећи да нико неће рат и то је тачно. Ко рат хтео рат му у кући био али суверена територија се не поклања и не даје нигде у свету за „нешто“.

Као прво не потписују се уговори и то иначе противуставни и противзаконити па се онда ономе коме је дато све на тацни тражи да ти врати „нешто“?! То зна и схвата и највећа будала али изгледа да они који су данас на челу Србије то не знају. Ти си олоше велеиздајнички подигао царине на Брњаку и Јарињу, ти си одвратни олоше у Косовску Митровицу слао полицијске батинаше да ломе изборне кутије српских странака како би застрашио Србе и гурнуо их у наручје Хашиму Тачију и Харадинају. Ти се олоше од северног дела Косова и Метохије направио дивљи запад и довео до тога да поред осталих буде убијен и Оливер Ивановић. Људи који су на твом платном списку су га ликвидирали.

Ти си олоше српску државну имовину предао шиптарским терористима. Ти си олоше велеиздајнички омогућио да се по Србији крећу са терористичким путним исправама. Ти си олоше донео законе по којима Срби са Косова и Метохије не могу добијати српске путне исправе и документа и од њих су у њиховој сопственој исконској земљи направиo грађане петог реда. Ти мајмуне један неотесани коме су уста задњих шест година пуна европских вредности од свог народа правиш слуге и робове који робују шиптарима и живе у гетима у другој деценији 21. века.

Ти си олоше грамзиви уништио све институције у земљи и подредио их твом грамзивом лудилу. Ти од доласка на власт газиш важећи Устав и законе и спроводиш на територији Републике Србије непријатељску политику и доктрину. Обећао си онима који су ти направили странку и који су те довели на власт да ћеш признати Косово и Метохију као независну државу. Мрачио си о облачио како си хтео. Накрао си се лопино велеиздајничка за пет генерација. И шта сад хоћеш од Србије?

Да ти она вади флеке и плаћа твоје идиотизме? Неће да може. Ни под каквим условима. Да ниси надмен и глуп као курац знао би да си јак само онолико колико је јака држава и народ који стоје иза тебе. А ти си за шест година власти све урадио али баш све да уништиш и ту државу и тај народ. И сад смо ти ми опет криви? Ми смо ти криви за економску полтику са којом си земљу довео испод нивоа Африке? Ми смо ти криви што узимаш на своју руку милијарду евра и тим шиптарима који неће никакав компромис правиш аутопут?

Ми смо ти криви што за пут у босанску вукојебину исто тако узимаш још једну милијарду евра? Кажеш немамо пара за војску?! А за аутопут шиптарима и муџахединима имамо? Отмете годишње 500 деце из породица које живе у беди уместо да те породице помогнете да стану на ноге. Крадете нам бре и даље децу и дајете странцима да их усвајају. Странци ту децу код нас купују. И данас дању нам узимате данак у крви. А ти нам онда изађеш на ТВ и сереш о наталитету?!

Ону децу која нам је преостала трујете вакцинама па сте чак и Закон о томе донели а оне који одбијају да трују и уништавају сосптвену децу прогањате као најгоре криминалце. Да ли си бре ти човече уопште нормалан? Спремаш се да нам природни прирашај обогатиш азијским, блискоисточним и афричким хордама. Никада ти идиоте један за шест година није пало на памет да пронађеш начине и задржиш оних 350.000 који су побегли из Србије да и они не би завршили у твојој верзији Африке? Уместо њих ћеш српски род и расу да оплемениш авганистанцима и нигеријицима?

Од земље си за шест година власти направио оријенталну вукојебину где се на власт са тобом попела гомила неписмених, примитивних и грамзивих идиота. Чега год сте се дохаватили све сте уништили. И сад би да правиш компромис и добијеш нешто? Касно је будало за компромисе. Уместо што шениш као пудлица стисну петљу пиздо једна најобичнија и покажи мало зубе. И не бој се за Србе, њихову земљу и децу. Имали смо ми и већих лудака од тебе на власти али и много опаснијих непријатеља од ових који нам данас раде о глави. Не брини за нас. Снаћи ћемо се ми без тебе поприлично добро.

И шта сад пиздиш? Коме то кмечиш и кога бре уопште више заболи курац шта ти имаш да кажеш вашко велеиздајничка? Умри олошу и нестани из наших живота да праведници не би прљали руке са тобом.

Милинко Милинчић / Србија данас

Велеиздајниче, нестани из наших живота!
Глобални имплант који нам је познат као Александар Вучић ових дана покушава да спасе његову велеиздајничку и лоповску кожу. То спасавање његове лоповске и велеиздајничке коже он је поистоветио са некаквим „компромисом“ који Србија треба да направи са његовим коалиционим партнерима шиптарима којима је лично он


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар