уторак, 27. март 2018.

Вучић уводи Србију у ванредно стање да би оправдао издају Косова!

Вучић уводи Србију у ванредно стање да би оправдао издају Косова!
27. марта 2018.

СНП “Наши” већ годинама упозорава на издају Косова и Метохије коју спроводи Александар Вучић и која убрзано улази у метастазу лажи и лудила како би што пре била спроведена.

Последња дешавања на Косову и Метохији нам најбоље сведоче да постоји блиска сарадња режима у Београду и лажне државе Косово у Приштини, и да је хапшење Марка Ђурића била само представа и увођење Србије у ситуацију ванредног стања како би се што лакше оправдала издаја.

Александар Вучић очигледно да по сваку цену мора да спроведе све што је обећао западним силама које су га довеле на власт, и више не бира средства како ће то урадити. Јучерашња представа угрозила је животе новинара и грађана Северне Митровице, а већ сутра нас може очекивати нешто много горе и опасније, уколико спровођење плана не буде ишло како је Вучић замислио.

Управо због тога Вучић покушава да на свим изборима има резултате преко 60 одсто како би стекао легитимитет да иза њега стоје грађани Србије и да он има потпуно право да уради шта жели по питању Косова.

У реалности Вучић је увео Србију у фазу тешке диктатуре, избори се одржавају уз претње, уцене, куповину гласова и он као ДИКТАТОР нема трунку легитимитета да се бави питањем Косова.

СНП “Наши” опомиње јавност да ћемо се врло брзо суочити и са много горим сценаријима из кухиње Александра Вучића, и да сву нашу љубав према Србији треба да да усмеримо у спречавање издаје.

Информативна служба

СНП “Наши”



Вучић уводи Србију у ванредно стање да би оправдао издају Косова! | НАШИ


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар