субота, 11. новембар 2017.

Нови покушај испамећивања народа – Проглашена епидемија у 2-милионском Београду јер је 5 (и словима ...

Нови покушај испамећивања народа – Проглашена епидемија у 2-милионском Београду јер је 5 (и словима ПЕТ) пацијената оболело од малих богиња!
У Дневнику од 7.11.2017 л. Г. Кажу: „у Београду je проглашена епидемија јер је 5-ро (и словима петоро!) пацијената оболело од малих богиња“!
Епидемија на узорку од 5 пацијената у двомилионском граду, што је неких 0.0002%!!!
И додају да нико од њих није био вакцинисан, па појасне: „односно нису били сигурни да ли су вакцинисани“ (што значи да можда нису, али и да можда ЈЕСУ били вакцинисани)!
Вечерас, такође у Дневнику, спикер забринутог лица саопштава да је и у Краљеву проглашена епидемија јер је од морбила оболело још четворо деце, а од раније су регистрована још два случаја (дакле укупно 6-оро) и то мајка са бебом!

Некоме се очигледно жури да у Србији све оно што није убијено „њиховом“ радиоактивном смртоносном муницијом; што није затровано ГМО храном увозног лобија; запрашивањем са неба као да запрашују гамад а не људе; све што је претекло хемијском геноциду НАТО хорди који су затровали и воду и земљу… сада доврше још једном, присилном методом, вакцинацијом за коју још одговора немају – зашто је на готово целом западу ствар избора, а само на балкану обавеза и присила?! Да би им учинак био ефикаснији, нас Балканце чека и ЕУ закон о забрани гајења и коришћења лековитих трава и чајева којима су се преци наши вековима лечили и које нам је Бог оставио!

ЕУ закон је кристално јасан: – да се разболите имате право и ту ћемо вам безрезервно помоћи, али да се лечите… е то вам не дамо!!! Било је и раније акција испамећивања народа нашег како би га лакше привели принудној стерилизацији (читај-вакцинацији). Сећамо се „смртоносне опасности“ од најпре „птичјег“ па „свињског“ грипа, да би последњи покушај стерилизације и обољевања деце лажном и нездравом вакцинацијом против, опет, али сада „најсмртоноснијег вируса N1H1″, уз пуну подршку фармацеутске мафије и злокобног увозничког лобија, доживео дебакл, јер су званични резултати и статистика доказали да је више људи преминуло од обичног сезонског грипа, него ли од „смртоносног N1H1″! И да су преминули углавном били тешки хронични болесници.

Доктор Кон (мислим да се зове Предраг?!) којег би, с’обзиром за кога је радио и који је паклени план хтео остварити, можда требало назвати „доктор ЛАЖ“, па можда и „доктор СМРТ“, тврдио је тада, односно, БЕЗОЧНО ЈЕ ЛАГАО да ће „у Србији оболети пола популације, око 3 милиона људи, да ће пола од тога бити хоспитализовано а ОПЕТ ПОЛА од хоспитализованих преминути“. Дакле неких 750.000. Сећамо се помаме око грозничавих куповина маски, узнемирене и преплашене јавности, манекенских примања наводних вакцина од стране Тадића, Динкића, Ђелића… и њиховог ругања народу јер вакцину сигурно примили нису. Можда акву, али вакцину не. Затим је на десетине милиона € утрошено на набавку вакцина које су једноставно бачене јер је истина о овој бруталној лажи и сценарију болесних умова, у јавности процурела и до народа дошла!

Хоће ли било ко у држави или барем нека удружења, правници, тужити тадашњи државни врх, нашу фармацеутску мафију и увознички лоби и пре свега и пре свих др Кона који је био најгласнији и главни актер и који би у најмању руку морао одговарати за узнемиравање јавности, а реално за угрожавање живота и здравља (са предумишљајем) целе наше популације и за проневеру неколико десетина милиона евра који сигурно нису без трага нестали, већ сигурно леже на њиховим девизним рачунима добро прикривени!

Слушам данас и да је Уставни суд (млађи брат геронтолошког удружења званог А кадемија Н ауке и У метности С рбије) одбацио иницијативу за покретање поступка о оцени уставности законских одредби о обавезној вакцинацији деце. Дакле, убице из светске сенке се сада фокусирају НА ДЕЦУ! Свеједно хоће ли оболети од аутизма, умрети или остати стерилисана… Они за резултат желе СМРТ!!!!

Њихово је да желе, да покушају, али је наше и на нама да им на смрт одговоримо животом, рађањем и православним васпитањем. Да им не дамо животе и здравље нити деце нити нас самих!!!!!

На овај крвожедни, наопаки сценарио, морамо одговорити и сложно и снажно и бескомпромисно. На њихов нечастиви напад, ми морамо реаговати одговорно!

Њих води луциферијанство, а нас милост Божија. Наспрам нас је онај који вековима вара и на зло наводи, од његовог протеривања у пакао. Али нас води Цар славе, води нас Бог наш чију милост морамо заслужити и само га чиста срца призвати и победа живота над смрћу и болешћу биће наша!!!

Нови покушај испамећивања народа – Проглашена епидемија у 2-милионском Београду јер је 5 (и словима ПЕТ) пацијената оболело од малих богиња! – СРБски ФБРепортер


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар