недеља, 19. новембар 2017.

АВ-6 у шкрипцу!

АВ-6 у шкрипцу!
Рапорт читаоцима о резултату Свечане Седнице
чланова „Команде-540“
Јуче (18.11.2017.г.) је у подножју Града Жрнова на Авали, одржана Свечана Седница чланова Организације за ненасилно преузимање власти у Србији „Команда-540“ на којој су сви Команданти Батаљона поднели рапорт о самосталном батаљонском деловању и ракетирању, откривши место лансирања, и резултате тих мера:

*Заставник Команде-540 је исказао велико задовољство што је децентрализовани модел организовања ове специфичне војне јединице дао овако сјајне резултате - сваки командант батаљона делује самостално по свим параметрима - бира циљ, место са којег лансира, време и све друго што је потребно, уз само једно ограничење: Да за све непосредно и лично одговара!;

*Ракета има сасвим довољно, сви магацину су у стању попуњености 100%;

*Лепеза до сада ракетираних циљева је обухватила, власт у Србији, ГМО храну, чланове америчке владе који су учествовали у доношењу одлуке да се Србија 1999.г. нападне уранијумским бомбама, невладине организације у Србији које су експозитуре различитих непријатељских организација и фондација, геј парада у Београду и много другог по личним проценама команданата батаљона;

*Заједнички лансирана ракета из пролећа ове године је имала за циљ: да садашња власт Србије не може да влада, да сви они који су наносили штету Србији од 1945.г., преко 1990. до сутра, буду кажњени, да са власти оду на понижавајући начин и да им све покрадено буде одузето…. Процењено је да све тече по задатим координатама и да не треба ништа додавати;

*Извршено је показивање важног члана Организације „Команда-540“ који се до сада није појављивао на Колегијумима команданата, поднео је сопствени извештај о до сада урађеном и о плановима за период до краја ове године.

Извршена су потребна лансирања ракета која имају за циљ да очисте и поравнају његове важне путеве у наредне три недеље, са обавезом да одмах после Светог Николе поднесе детаљан извештај;

Пре 10 дана сам поставио за моје читаоце наслов „Све по списку!“ који је изазвао очекиване реакције, већ сутрадан припадници УДБЕ Црне горе су под лажним изговорима тражили контакта са аутором, који је одбијен уз назнаку да нас из Команде-540 они из Црне горе нити било који из бивших ЈУ република уопште не занимају.

У том наслову сам најавио да Енглези преко локалних полиција чисте оно што им смета на Балкану, заправо то тече од почетка јуна 2017.г., спремљена је операција Великих хапшења у Албанији, на Косову, Црној гори, али је главна посластица увек Србија! То ће радити Американци непосредно по оном списку великих са њиховог списка од око 45-50 за Србију и око 10 за Црну гору…., ово остало остаје локалцима.

Уплашени локални шеф АВ-6 је одбијао и помисао на тако нешто, наговаран је и саветован дуже од две године, није имао петљу нити су му се склопиле ЊЕГОВЕ коцкице, а он је јадан мислио да су ЊЕГОВЕ коцкице неком значајне – када му је скренута пажња да су неважне, уз стандардно кашњење преко опет свог пријатељског медија КУРИРА чији је власник амерички бизнисмен Радисав-Раја Родић, јавио је да ће и он до Нове године да покрене метлу, грабуље, косе и сабље.

Ех, драги наш АВ-6, ти наравно знаш шта ћеш све морати да посечеш! Знаш да ћеш после морати да се окренеш и око себе…. И знаш врло добро да ниједан свој велики проблем не можеш да решиш мимо мапе пута која ти је позната.

Информацијама си упућиван на адресу која ти је одавно позната, али ниси желео да навратиш. Ипак: На крају тамо је један коверат са свим решењима која су ти потребна.

Позван си и код нашег брата Владимира у госте, кажеш да се томе радујеш, тако и треба, иди тамо па ћеш чути ово што ја мало боље обавештен знам унапред, као што сам пре тебе на целих 10 дана најавио да се спрема чистка по Србији, коју си ти данас најавио. А када се вратиш…. Иди у реорганизацији владе, и понуди извесна места извесним Србима, ти никоме не сметаш и ти ћеш само бити враћен у оквире овлашћења функције коју вршиш. Мало ли је?!

На дан 01.12.2017.г. једној од околних држава се обнародује оно о чему пишем од 2013.г., док ће одмах потом то бити запечаћено тамо где још није, после тога се има сматрати да је припрема око отпочињања посла завршена, да се од тог тренутка почиње припрема за зидање Србије и околине, изнова. Наша Организација је ненасилна, све је припремила за ових пет година, укључив и шта и како даље.

Без бриге, јуче је један од команданата батаљона довео своју жену да је учлани и свог сина-дечака који ће нам се као најмлађи војник ускоро придружити, учлањују се читаоци мојих блогова из целе Србије, моји блогови су постали Блог-Топови, имамо и чланова који су другови са Небским војницима-Анђелима са којим су заједно ратовали на Кошарама! Ти се ниси јавио да се учланиш.... могао си, можда би могао и сада уз мало строжије услове за тебе.

Имамо и такве живе силе за неколико батаљона, али је она за сада само у резерви за време када се војска буде реорганизовала.

Ми смо били спремили поуздане Духовне кључеве за спашавање неких наших, србских, држава, превасходно Русије и Црне горе. Хтели смо да им их уручимо, Руси су оклевали, а Црногорци пробали да се по обичају праве паметни, па да дођу под лажним именом и изговором, уместо да се представе да су дошли у име државе…. Зато су и једни и други одбијени.

Кључ је код нас, и сада га ниједна од њих неће добити бесплатно и без великих покајања и молби.

Остале србске државе на Балкану и шире - Белорусија, Чешка, Словачка, Пољска и Украјина, добиће их од нас бесплатно чим се опет назови правим србским именима.


За АВ-6: без бриге, никоме ваше луде главе нису потребне, идете са власти, идете на суд, бива вам све што вам не припада одузето, а у Падинској скели је нови затвор… па коме колико суд одреди да тамо борави.


Касниш АВ-6, курчиш се без икаквог основа, мали си ти да легнеш и својим телом зауставиш овај ваљак који иде са истока ка западу. Коридором који ту постоји одувек. Не гини улудо, буди председник, цар, не петљај се у истраге, сиђи мало са телевизија и новина, једном речју не нервирај нас све укупно!

Ја тврдим да против тебе неће бити испаљена групна ракета, али не тврдим да неки самостални батаљон неће проценити да и ти треба да будеш мета, они то могу, јер преузимају и одговорност. Спусти лопту….

Тамо на оној адреси те чека коверат са детаљима који би то могли бити од користи, а не мораш, ти си наш цар и ти одлучујеш о држави, али и о себи!

У славу Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Организације „Команда-540“ Светог Архангела Михајла!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Организације „Команда-540“

Av-6 u škrpcu!
АВ-6 у шкрипцу! -Џаба се опиреш, крени- Рапорт читаоцима о резултату Свечане Седнице чланова „Команде-540“ Веза: * „Све по спис...


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар