среда, 1. новембар 2017.

Зоран Радојичић: Питања којих се Вучић плаши!

Зоран Радојичић: Питања којих се Вучић плаши!
1. Питање за Зорану Михајловић и директора Коридора Србије Зорана Бабића
По ком је критеријуму је аутомобил у власништу Коридора Шкода СУПЕРБ БГ669ББ додељен бившем министру Жељку Сертићу на лично коришћење као и који је извођач радова на коридору дао картицу поменутом Сертићу са којом бесплатно сипа гориво на пумпама Гаспрома?

2. Питање за Александра Вучића
Да ли сте као председник Владе наложили тадашњем министру Саши Радуловићу, што је иначе Радуловић као посланик потврдио у скупштини, да из Фонда за развој исплати милион и по евра фирми Чедомира Јовановића (под образложењем да ће нам Чеда требати), и када је Радуловић то одбио да ли сте му Ви дали тај новац који је исплатио Ваш кум Горан Веселиновић, и да ли Вам је тај новац враћен?

3. Питање за председницу парламента Мају Гојковић
По ком критеријуму Ви изричите казне из Пословника о раду Народне скупштине?

Да ли је Народни посланик Срђан Ного искључен да би се у Народној скупштини онемогућило да се чује о криминалу и корупције у врху државе?

Или је искључен зато што је поменуо 750 судија који имају чланске карте СНС-а и најповољније кредите са банкама?

Да ли је искључен зато што је рекао да Ана Брнабић није прошла безбедносну проверу као агент страних обавештајних служби?

Или је искључен зато што је први у Србији открио да Вучићев кум Никола Петровић и његов кум Ненад Ковач поседују приватне прислушне центре у Београду?

Или што смо утврдили да је СНС опрала 2 милиона евра из црних фондова на председничким изборима?

Или је искључен зато што смо у афери Двериликс објавили тајне снимке који показују да су корумпирани политичари и банкари перу прљаве паре које потичу од трговине дрогом?

4. Зашто је искључено пола посланичке групе Двери?
На пример, зашто је искључена Марија Јањушевић, да ли због тога што смо питали ко је дао кредит Жељку Митровића од 27 милиона евра и коме је због тога морао да уплати 5 милиона евра на рачун? Чију тетку, кума или брата се води тај рачун?

5. Председнице парламента, још једно питање за Вас:
Зашто је супротно Пословнику искључен председник наше посланичке групе Бошко Обрадовић. Иако у стенограму јасно стоји да сте га искључили само за текућу седницу, јуче му је онемогућен улазак у салу и присуствовање раду скупштине наредних 20 радних дана?

Да ли је разлог томе промена Устава и последњи задатак који морате да испуните око предаје Косова и Метохије?

Да ли зато морају бити искључени сви они који су спремни да се супротставе издаји Косова?

Да ли је у овој скупштини забрањено да се говори о Вучићевим пријатељима Клинтону, Блеру, Шредеру, Сорошу, Тачију, Харадинају?

6. Питање за председника и Владу Србије:
Зашто не објавите целокупну садржину Бриселског споразума и не скинете са њега ознаку државне тајне јавност после 4 године не зна шта стоји у Бриселским споразумима и шта сте обећали својим западним менторима када су вас довели на власт 2012?

7. Питање за Александра Вучића:
Зашто већ пуних 9 година од 2008. почетком сваког месеца ваш поверљив човек исплаћује 35 хиљада евра у кешу Вилијаму Монтгомерију и зашто?

8. Питање за Александра Вучића:
Када је договорен пројекат Београд на води? Да ли је то можда било још 2009. Када сте се састали као што показује ова фотографија: Александар Вучић, Мило Ђукановић и Мухамед Дахлан који је иначе оптужен за међународни тероризам? Чије паре се перу у Београду на води?

9. Питање за председницу парламента:
Шта је спорно на овом плакату? Вучић, брат, кумови, лопови је само игра асоцијација у којој сте Ви препознали председника Ваше странке, његовог брата и његове кумове.




from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар