четвртак, 2. новембар 2017.

Два милиона евра младеновачких пара за азиланте и мигранте

Два милиона евра младеновачких пара за азиланте и мигранте
Младеновац-Житељи младеновачке општине су у више наврата одлучно послали поруку: не желимо тражиоце азила и отварање прихватног центра за мигранте!
Локалне власти се оглушују о ову јасну поруку и немају намеру да штите интересе грађана Младеновца. Све су прилике да ће на наредној скупштинској седници бити усвојен ЛАП који предвиђа издвајање средстава од стране општине у износу од 1.840.000 евра. О угрожавању безбедности грађана у сваком смислу, нико не говори, а читав подухват одвија се скривено од јавности.
Двери нису против хуманитарних активности и збрињавања унесрећених људи у складу са могућностима и ресурсима. Међутим, оштро се противимо да се то чини на штету житеља младеновачке општине. Гладни, уморни и финансијски исцрпљени, немамо могућности да помогнемо другима, јер нам је и самима помоћ неопходна. Младеновац једва преживљава.
Србија још није решила проблеме свих избеглих и расељених лица са територије бивше Југославије. Крајње је непоштено њихове проблеме изједначавати са проблемима тражилаца азила и миграната.
Потпуно је јасно да власт, зарад личне користи и послушности градским оцима, намерава да од сопствених грађана направи таоце, а од Младеновца и других периферних београдских општина, велике азилантске центре.
Колико је локална власт дезоријентисана и огрезла у лоповлуку, најбоље показује и најновији пример поштанских сандучића, за које Младеновчани треба да поверују да се ради о капиталној инвестицији. Врхунац улагања у здрав живот наше деце и спорт, представља куповина мрежица за тенис.
Позивамо све савесне и поштене одборнике СО Младеновац да имају на уму да одлучују о животима наше деце и читавог Младеновца. Да ће њихова имена заувек остати записана као неког ко је сачувао или, уколико дају свој глас за ЛАП, упропастио будућност Младеновца.

Два милиона евра младеновачких пара за азиланте и мигранте
Младеновац-Житељи младеновачке општине су у више наврата одлучно послали поруку: не желимо тражиоце азила и отварање прихватног центра за мигранте! Локалне


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар