петак, 17. новембар 2017.

Нефролог др Suzanne Humphries о вакцинацији против грипа (видео)

Нефролог др Suzanne Humphries о вакцинацији против грипа (видео)
Већ смо пренели текст о стручном сведочењу нефролог, др Сузан Хамфрис (Suzanne Humphries) у вези са вакцинама. Она каже: „Сматрам да вакцинација никад није била безбедна, никад нису постојале безбедне вакцине, нити ће икада постојати, и немогуће је створити безбедну вакцину. Разлог за то је што је сам процес вакцинације у супротности са природном функцијом имуног система живих бића. Он тера имуни систем да успостави равнотежу која је крајње неприродна и то га чини подложним већем броју ствари од оних против којих сте наводно вакцинисани“. (Нефролог др Suzanne Humphries о вакцинама: Изједначавање антитела чије је понашање крајње непредвидиво са имунитетом равно је лудилу (видео))
Данас говоримо о грипу и „ефикасности“ вакцина против вируса грипа

„Поменули сте грип и са тим има једна јако важна ствар да се зна везано за вакцине против грипа. Говорите о ефикасности вакцине у години када је вакцина примљена. Следеће године имамо нова 3-4 соја вируса грипа који циркулишу.

Постоји пуно медицинске литературе и епидемиолошких доказа који доказују да – ако прве године примите вакцину против грипа, ризик да добијете грип следеће године је већи, ризик да се заразите пандемијским сојем је већи, и ризик да носите у себи вирус и ширите га даље је већи.
То је резултат онога што је вакцина претходне године урадила вашем имуном систему.

Мислим да је ово веома важно да људи схвате, а то је – иако сте можда били заштићени те прве године од грипа вакцином, та вакцина је променила ваш имуни систем тако да Т-ћелије више не могу да одговарају тако што користе меморијски одговор.
Из тог разлога сте више подложни зарази у односу на особу која се никада није вакцинисала.

За ово имамо доказе у медицинској литератури и ја регуларно говорим о томе са референцама на јавним предавањима.“



17.11.2017. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

*


ИЗВОР: Marija S

ОПИС ВИДЕО СНИМКА: Сезоне грипа постоје само у земљама где се позивају пензионери на вакцинацију. Они постану заразни и онда наставе да шире грип даље. Вакцине и јесу дизајниране да би шириле вирусе и заразе. и за уништавање имуног система који једини и може да штити наш организам.



*

ПОВЕЗАНО:

*Нефролог др Suzanne Humphries о вакцинама: Изједначавање антитела чије је понашање крајње непредвидиво са имунитетом равно је лудилу (видео)

*ЗЕМЉОТРЕС У ФАРМАЦЕУТСКОЈ ИНДУСТРИЈИ: Доктор наука са Харварда открио велику тајну

*АМЕРИЧКИ КОНГРЕС О МУЛТИПЛЕ ВАКЦИНАМА: Били су здрава деца док нису примили вакцине – ово је НАЈВЕЋИ ЗЛОЧИН ИКАДА! (видео)

*Не постоји вирус малих богиња, потврдио Савезни суд Немачке! Наука је пет деценија обмањивала човечанство!

*Александар Мезјајев: ХИВ, Птичији грип, Ебола… Размишљања са полигона масовних експеримената

*ВАЖНО! НАУЧНИК КОРПОРАЦИЈЕ ВАКЦИНА ПРИЗНАО: ‘Вакцином смо 30 милиона људи заразили раком и AIDS-ом!’ (АУДИО)

*Србија као ЕУшвиц: Мери Холанд – „Ниједна влада и ниједна земља нема право да спроводе присилну вакцинацију без сагласности родитеља или старатеља или да је спроводе у школама или дечијим вртићима без пристанка родитеља“

*Америчка медицинска асоцијација се противи присилној вакцинацији: МЕДИЦИНСКА ЕТИЧКА ИЗЈАВА

*Др Лорен Морет: Нови Светски Поредак у Грчкој, смањење броја становника у САД, Србији, Новом Зеланду, Канади, а Путинова улога је „колапс западне економије“

*Вакцине и безбедност државе

*Зашто су родитељи у САД забринути: Дечије хроничне болести изазивају вакцине (видео)

*Руски академик проф. др Г.Г. Онишћенко – О вакцинама и испитивању вакцина (видео) *Проф. др Р.С. Аманџолова – Вакцинација и болести XX вијека

*РУСИЈА, ОКРУГЛИ СТО О ВАКЦИНАЦИЈИ 2010.: Лекари о вакцинама и аутизму – Ми смо доказали да се не смију вакцинисати ни здрава дјеца, вакцина је једначина са свим непознатим и треба да буде слободан избор!

*Роберт Кох институт: Невакцинисана деца су здравија!

*Вакцинациони рулет: наука, профит, моћ

*Професор др В.В. Городилова – Отворено писмо љекара онколога-имунолога

*Истраживање документације Рокфелерове фондације: Jurriaan Maessen – Рокфелерове вакцине за стерилизацију

*Вилијам Енгдал: Елиминација људи помоћу вакцина постала је стандардно еугеничко средство – ради се о МАШИНИ СМРТИ, вакцине су покриће за хемијски рат против људских бића

*Професор др Жељко Пољак: Вакцинација мора бити добровољна, лоше законе треба рушити! (видео)

*

Нефролог др Suzanne Humphries о вакцинацији против грипа (видео)
Постоји пуно медицинске литературе и епидемиолошких доказа који доказују да – ако прве године примите вакцину против грипа, ризик да добијете грип следеће године је већи, ризик да се заразите…


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар