четвртак, 15. март 2018.

РАДНА ГРУПА ЗА КИМ: Мичел није део решења већ део проблема

РАДНА ГРУПА ЗА КИМ: Мичел није део решења већ део проблема
Јуче је у централи Српског покрета Двери, као својеврсан деманти на дезинформације у појединим медијима о прекиду сарадње, одржан наредни састанак Радне групе за Косово и Метохију.

Посета трећеразредног чиновника Стејт департмента потврђује уцењивачку политику САД према Србији и нарушава достојанство функције шефа државе.

Сама ова посета, поруке које видимо у режимским медијима и тон којим се Александар Вучић обраћа јавности овим поводом указују да је он спреман да испуни захтеве САД, односно да пристане на чланство лажне државе Косово у међународним организацијама у замену за „отворена врата“ ка ЕУ и „економску и политичку помоћ САД“ и да потпише правно обавезујући споразум у том правцу.

Сматрамо недопустивим да се зарад пута у ЕУ и празних обећања о некаквој помоћи одричемо дела територије и нарушавамо сопствене националне интересе. По нашем мишљењу долазак чиновника САД није део решења, него део проблема, јер док год они који су на власти у Србији буду радили по диктату Запада интереси Србије ће бити угрожени.

Сматрамо да је ово важан тренутак за Србију и да је потребно да се и најважнија национална институција – Српска православна црква изјасни о потписивању овог правно-обавезујућег споразума, те ћемо тим поводом упутити отворено писмо његовој светости Патријарху српском да се о томе изјасни у Васкршњој посланици СПЦ.

Како се у наступајућим месецима одлучује судбина Косова и Метохије, радна група за КиМ коју чине Бошко Обрадовић, проф. Др Слободан Самарџић, Драган Тодоровић, Драгана Трифковић, Славиша Ристић, др Марко Јакшић и др Дејан Мировић, интензивираће активности у борби за очување Косова и Метохије у саставу Србије.

Информативна служба Двери

Двери

РАДНА ГРУПА ЗА КИМ: Мичел није део решења већ део проблема


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар