среда, 7. март 2018.

МАФИЈАШКЕ МЕТОДЕ: Медицински лоби фaлсификује историју, општи рат против становништва у Србији је почео...

МАФИЈАШКЕ МЕТОДЕ: Медицински лоби фaлсификује историју, општи рат против становништва у Србији је почео 1999., а сада креће ...
Психијатар др Јована Стојковић упозорила је на тоталитарне методе фармакомафије у Србији, који медијски линчују стручњаке који упозоравају јавност на опасности наметања вакцина

Др Јована Стојковић, присталица необавезне вакцинације, која је у медијима грубо нападнута од фантомских удружења је у емисији ,,Инфоратници против Новог светског поретка'' на "Народној телевизији" каналу радија ''Снага народа'' указала на манипулације у мединским установама и претње стручњацима који се усуде да проговоре.

Принудна вакцинација према њеним речима подржана је медијима који за рачун фармацеутских компанија, са којима имају потписан уговор ''О објективном обавештавању'' - објављују неистине и манипулишу подацима у циљу стицања личне добити.

Она је скренула пажњу покушаје да се под идеолошким начелима, јавности намеће низ штетних концепата и догми који имају за циљ поробљавање популације, која је невероватно осиромашена и застрашена. Циљ овога је не само манупулисање у данашњем времену, већ и будућности, на основу претходно пласираних неистиних информација.

''Ево сада креће вакцина за Пнеумокок, и пазите њихов беџ, којим они заправо убеђују родитеље да је то добро. На беџу стоји беба, односно слика бебе и пише: 'Свако заслужује пети рођендан' - што имплицира да ако не дате детету вакцину против Пнеумокока, да ће оно умрети и неће доживети пети рођендан, а сада се тек уводи?! Дакле, како сви ми доживесно пети рођендан без те вакцине? И они за двадесет година рецимо, могу скроз ту ситуацију да измене, и да убеђују јавност да су сви умирали. Ко ће знати за 30 година шта је био Пнеумок? Ми када немамо увида у прошлост, они нама могу било коју причу да провуку!'', каже она.

МАФИЈАШКЕ МЕТОДЕ: Медицински лоби фaлсификује историју, општи рат против становништва у Србији је почео 1999., а сада креће ... (ВИДЕО)
Психијатар др Јована Стојковић упозорила је на тоталитарне методе фармакомафије у Србији, који медијски линчују стручњаке који упозоравају јавност на опасности наметања вакцина


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар