четвртак, 15. март 2018.

ДР ДЕЈАН МИРОВИЋ: Британија мрзи и боји се Русије

ДР ДЕЈАН МИРОВИЋ: Британија мрзи и боји се Русије
Професор и правник Дејан Мировић је након промоције своје књиге «Русофобија код Срба 1878-2017″ одговорио на питања NewsFront — Србија. Између остолог, говорио је о тренутној ситуацији у Великој Британији и моћној антируској кампањи у тој земљи.
«Сваки пут ме изненаде колико је јака та русофобија. Ја знам да она постоји вековима у Британији, на Западу. Ало гледао сам данас Терезу Меј, њихов парламент, захтеве да се прекине са емитовањем РТ. Да се озбиљни људи који треба да чувају правни поредак овако понашају, за мене то је увек изненађење. То показује да они мрзе Русију и да се боје Русије».Професор је такође објаснио назив своје књиге — «Русофобија код Срба 1878-2017».

«Што се тиче српског народа, ту нема никакве русофобије. То ће видети сваки Рус од обичног човека до државника који дође у Србију. Елита имитира Запад, Енглеску који хистерично мрзе Русе. О томе су писали Даниљевски, Достојевски, Трубецкој», објаснио је професор назив своје књиге која обухвата период од 1878. до 2017. године.
from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар