субота, 3. март 2018.

Марко Јакшић: Џаба хистерија Вучићевића на Пинку – Андреј је, ипак, био у Митровици

Марко Јакшић: Џаба хистерија Вучићевића на Пинку – Андреј је, ипак, био у Митровици
„Двадесетчетвртог фебруара у листу Данас изашла је моја изјава у којој сам навео да је Андреј Вучић био главни гост на породичном слављу Милана Радојичића“, пише председник Народног покрета Срба са Косова и Метохије „Отаџбина“ Марко Јакшић за Данас.


Марко Јакшић / фото: архива


Истог дана, не знам којим поводом, Драган Ј. Вучићевић, главни и одговорни уредник листа „Информер“, назвао ме је у више наврата лажовом гостујући на Пинк телевизији.

Драган Ј. Вучићевић је још изјавио да Андреј Вучић у задњих пет година никада није био на Косову и Метохији и да он то одговорно тврди јер је проверио.
Имајући у виду моје године и моју седу главу, узимајући у обзир и домаће васпитање, старом човеку не приличи да лаже. Вучићева брат(и)ја је већ нешто друго.

На поменутом породичном слављу Милана Радојичића било је више од 300 званица. Међу тим званицама је био и један број мојих добрих познаника од којих сам ове информације и добио. На весељу је певао Ацо Пејовић, а осим поменутог Андреја Вучића, који је седео у врху стола, били су и ондашњи начелник МУП-а Београд Веселин Милић, као и кум Александра Вучића Никола Петровић. Претпостављам да је домаћину Радојичићу била част да му главни гост буде рођени брат најмоћнијег човека у Србији.

Такође није тачна изјава Драгана Ј. Вучићевића да Андреј Вучић задњих пет година није био на Косову и Метохији, јер је био присутан и када се на главном градском тргу у Косовској Митровици откривао споменик српском кнезу Лазару. И ту је био велики број званица који могу да потврде присуство председниковог брата. Откривање споменика је било пре две и по године.

Лично ми није јасна позадина иступа Драгана Ј. Вучићевића изузев ако није наступио по директиви председника Српске напредне странке. Деловао је прилично нервозно, са понашањем до нивоа хистерије. Не знам шта је то толико узбудило и председника Републике и Драгана Ј. Вучићевића изузев ако није патолошка жеља да се председник дистанцира од Милана Радојичића.

(Марко Јакшић – Данас)

Марко Јакшић: Џаба хистерија Вучићевића на Пинку – Андреј је, ипак, био у Митровици - КМ Новине
Електронско гласило Срба са севера Косова и Метохије


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар