среда, 22. новембар 2017.

У ЦЕНТАР - Бошко Обрадовић Зашто сам се сукобио са Мартиновићем у Скупштини Србије

У ЦЕНТАР - Бошко Обрадовић Зашто сам се сукобио са Мартиновићем у Скупштини Србије
Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју” био је лидер Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић. Тема емисије је била физички и вербални сукоби СНС владајуће странке са опозицијом у Скупштини Србје.

Интервју је рађен у просторијама медијске куће „Хелмцаст”
На почетку емисије Бошко Обрадовић је коментарисао изрицање пресуде ратном комаданту прекодринских Срба, Ратку Младићу, у Хагу, истакавши да су све српске власти, од 5 октобра, па до данас, ради уласка Србије у ЕУ одрекле свих оптужених Срба пред Хашким трибуналом.

Даље у емисији г Обрадовић је устврдио да је један део опозиције уцењен и купљен од стране Александра Вучића, те објаснио зашто је компјутерским мишем гађао председника посланичког клуба СНС, Александра Мартиновића, у Скупштини Србије.

Током емисије лидер Двери је изнео свој став у вези могућег повратка у политику Томислава Николића и Драгана Ђиласа, као и о томе са којим опозиционим странкама могу да сарађују Двери у рушењу личног режима Александра Вучића.

На крају емисије Бошко Обрадовић је изнео своје ставове о Бриселском споразуму, положају Срба на Косову, о војној сарадњи Србије са Федерацијом Русије и НАТО савезом, о сарадни Сороша са Александром Вучићем, те о цензури у српским медијима.

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.





from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар