четвртак, 16. новембар 2017.

Стаматовић: Нека Вучић не показује патриотске мишиће само Изетбеговићу

Стаматовић: Нека Вучић не показује патриотске мишиће само Изетбеговићу
„НЕ МОЖЕ НАМ БИТИ ПРИЈАТЕЉ НИКО КО НАМ ОТИМА ДЕО ТЕРИТОРИЈЕ“


ПРЕДСЕДНИК Иницијативног одбора Здраве Србије Милан Стаматовић је данас оценио да председник Србије Александар Вучић има двоструке стандарде: показује „патриотске мишиће“ у случају Изетбеговића, а не осврће се на то што су његови пријатељи одавно признали независност Косова.

Стаматовић је навео да члан Председништва БИХ Бакир Изетбеговић, све и да хоће, не може да призна Косово због вета Републике Српске. С друге стране, Вучић „нема куражи да призна сопственом народу да је под притиском Вашингтона, Берлина и Брисела прешао преко много горих шамара и агресивних потеза Немачке, Турске, Албаније, Црне Горе и Македоније које су већ одавно признале независност Косова“.

„Потпуно је јасно да неко не може бити искрен пријатељ Србије, а да Косово сматра Турском или Албанијом и да, по сваку цену, жели да нам отме део отаџбине, на шта се очигледно много не осврће српски председник“, оценио је Стаматовић у писаној изјави.

По његовим речима, Вучићу је једино важно да покаже „лажни ауторитет пред народом и нападни патриотизам пред бирачима“, тако што брани Србију од вербалног испада једног бошњачког политичара, чији глас није ни пресудан за одлуку о Косову.

„Вучић искључиво опструише институције и одлуке руководства Републике Српске, па је тако, по налогу својих америчких пријатеља, покушао да спречи одржавање референдума о Дану Републике Српске и спречио је реализацију одлуке Народне скупштине о одржавању референдума о Суду и Тужилаштву БиХ“, написао је Стаматовић.

Стаматовић: Нека Вучић не показује патриотске мишиће само Изетбеговићу
„НЕ МОЖЕ НАМ БИТИ ПРИЈАТЕЉ НИКО КО НАМ ОТИМА ДЕО ТЕРИТОРИЈЕ“ ПРЕДСЕДНИК Иницијативног одбора Здраве Србије Милан Стаматовић је данас оценио да председник Србије


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар