четвртак, 16. новембар 2017.

Или они, или ми

Или они, или ми
http://ift.tt/2zHPzv1
Мој покојни колега Ристо Кубура, умео је да несрећу нашег народа опише једном реченицом – Гробља су опет понела и ове јесени.
Сво зло се надвило над Србијом.
Доктор смрти Златибор Лончар, министар здравља, води сурову кампању против малишана. Недељама нас плаши епидемијом малих богиња, болешћу коју је свако од нас као дете прележао. А оболело је до сада само 96. деце! Он чека, каже, да прогласи епидемију и казнени водови ће по кућама хватати деци и приводити на шприцање. Он је купио вакцине.
Ова људска протува згрће милионе евра продајом неколико стотина хиљада вакцина, од којих ће на онај свет отићи, или доживотно остати инвалиди, неколико хиљада деце. Вакцинације нису исправне, али Лончаревој похлепи нема краја.
Он убија и по болницама, за новац, оне који сметају мафији, полицији…
Српске болнице су и полигони за експерименте са страним лековима. Фармацеутске куће плаћају доктору смрти милионе евра, да несрећни грађани Србије бесплатно, и без свог знања, замене на експериментима пацове и куниће. Лончар је корумпирао и стотине лекара, који бестидно преко Велике пропаганде лажи прете грађанима да се вакцинишу, само што не проклињу. Лекари, који још нису побегли у иностранство приморавају се да преписују пацијентима неиспитане лекове, да прате судбину пацијената и обавештавају компаније, јер Лончару никад доста пара.
Министар здравља је из земунског клана, а постао је данас један од сувласника БИА! На њено чело је поставио свог пајтоса Братислава Гашића, са којим је убио седам душа у хеликоптеру који је превозио новорођенче из Новог Пазара. Уместо да је на доживотном затвору, он дави Србију.
Лончар је лекар Вучићевог картела. Њега шприца када добије нападе лудила, а то је скоро свакодневно, ушива им шупак после оргијања у Јајинцима, води здравствене картоне министрима, који сви шене пред њим.
Сада се полакомио на органе. Сви смо проглашени донорима. Сада Лончар бира жртве. Прима наруџбине, па ако вам нестане неко од родбине, идите право код Лончара. Помените му мајку и питајте га где је сакрио леш. Ових дана, сменио је директорку РФЗО-а, јер је сведок његових пљачки и криминала. Када информације почну да цуре, црна земља ће проплакати.
Насиље на грађанима, радницима, пензионерима, поштарима, возачима, децом, неиздрживо је.
Шизофрени Вучић нас је претворио у најгоре робље.
Читалац ми пише да у Челареву, на плантажи Мишковићевог Делта Аграра радници од 55 до 70 година раде по осам сати без одмора, без доручка и не смеју да пију воду, јер их извесни Дарко Бељански и остала млађарија, техничари, душмански пребију.
Спечени Мирослав Мишковић и на несрећним берачима јабука увећава своју империју.
Приватни извршитељи плене пензије. Више од 700.000 пензионера је под ударом. Извршитељи на најсиромашнијим убирају кајмак, двоструко им наплаћујући комуналне услуге. Око 350 хиљада са најнижим пензијама (испод 13.000 динара), не примају ни динара, јер им извршитељи наплаћују своје услуге. У овом броју описујемо смрт једног пензионера и како је извршитељ постао власник његове пензије.
У сваку породицу се увукао страх. Од смрти, од глади, од киднаповања…
Само се Велика пропаганда лажи шепури и од ране зоре најављује велика дела Александра Вучића, чије тело и душа су у распаду. Пре него се укључе камере, њега напудеришу као јефтину курву, да му прикрију лице на коме се види болест у завршној фази.
Сви ћемо помрети ако се не усправимо. За слободу се мора мрети. Жртвовати. Боље да главу изгуби нас неколико стотина, а да онда они који преживе, могу да живе. Иначе ће нас све као жабе третирати смрдљивац Златибор Лоначар, са својом злочиначком бандом.
У свету где је све обмана, говорити истину је револуционаран чин, давно је записао Орвел.
Ми се сваког дана суочавамо са истином, коју осећамо на својој кожи, у породици, на послу. Пробудимо се. Устанимо…
Без поменутих људи, Србија би била боље друштво.
Милован Бркић / Магазин Таблоид


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар