субота, 18. новембар 2017.

УДАР НА ЏЕП ПОСЛАНИКА: Цене у скупштинском ресторану повећане за сто одсто!!!

УДАР НА ЏЕП ПОСЛАНИКА: Цене у скупштинском ресторану повећане за сто одсто!!!
Ознаке: Љубиша Спасојевић, Зоран Живковић, Маријан Ристичевић, вести као да су праве, сатира, скупштина
Скупштина Србије, Београд, 17. 11. 2017. (С*ање ствари) – У заједничкој изјави посланика на власти и оних из опозиције изражена је велика забринутост због драматичног повећања цена у скупштинском ресторану! Наиме, од првог децембра текуће године цене у ресторану ће бити увећане за читавих сто одсто, што ће угрозити ионако танак стандард посланика, саопштили су Маријан Ристичевић (владајућа коалиција) и Зоран Живковић (у име опозиције).
Нове цене ће скроман скупштински оброк – који се састоји од предјела које чине француски сир, његушка пршута, тартуфи на жару, морски плодови, неке од тридесетак врсти чорба и супа, главног јела где се најчешће наручују јагњетина или телетина испод сача или племенита морска риба, салате по избору и пића међу којима су најпопуларнија пробрана француска вина, виски чивас регал стар двадесет четири године или коњак Наполеон, а од десерта палачинке у шатоу и оригинална Захер торта – подићи са досадашњих 80 на целих 160 динара!

„Нећемо моћи да платимо то, бићемо принуђени да прескачемо оброке што ће утицати на наше здравље и рад у парламенту“, рекао је Маријан Ристичевић и додао да су и до сада „једва плаћали и тих осамдесетак динара по скромном оброку“.

Зоран Живковић је потврдио да се у име опозиције слаже са колегом пољопривредником Ристичевићем, уз обећање да ће – када опозиција дође на власт – цене у скупштинском ресторану бити враћене на стари ниво.

Скупштински извештач С*ања ствари: Љубиша Спасојевић

(С*ање ствари)

Advertisements


УДАР НА ЏЕП ПОСЛАНИКА: Цене у скупштинском ресторану повећане за сто одсто!!!
Скупштина Србије, Београд, 17. 11. 2017. (С*ање ствари) – У заједничкој изјави посланика на власти и оних из опозиције изражена је велика забринутост због драматичног повећања цена у скупштинском р…


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар