недеља, 29. новембар 2015.

И тв-сниматељи и бандити били обавештени где ће и када бити оборен Су-24

И тв-сниматељи и бандити били обавештени где ће и када бити оборен Су-24
ГЛАВНОКОМАНДУЈУЋИ ВКС РУСИЈЕ: НЕМА СУМЊЕ ДА СЕ РАДИ О УНАПРЕД ПРИПРЕМЉЕНОЈ ПРОВОКАЦИЈИ
АУТОР видео-снимка о обарању Су-24 у ваздушном простору Сирије добро је знао и време напада и место где ће се то догодити – изјавио је главнокомандујући руским Ваздушно-космичким снагама (ВКС) генерал-пуковник Виктор Бондарев.
        Притом је прецизирао: „По ракурсу снимања може се одредити и одакле је све снимано. Камера се налазила на територији коју котролишу екстремистичке терористичке групе дошљака са Северног Кавказа и из бивших совјетских република. Сниматељ је унапред знао и време обарања и место са којег се могу направити ексклузивни кадрови“.
        Генерал Бондарев је оценио и да је „задивљујућа“ брзина са којом су се у све укључили турски медији:  „Ракетни удар по нашем авиону догодио се у у 10:25, а већ кроз сат и по се видео снимак појавио у емисији једне труске приватне телевизије“.
        Главнокомандујући ВКС је из свих података и околности извео овај закључак:
    „Овакво обезбеђивање видео-снимка и опративна спремност банди исламиста на месту падобранског приземљења наших пилота сведоче да су и сниматељи и терористи били унапред обавештени о припремљеној провокацији. Односно: да је обарање нашег авиона било унапред припремљена операција“.
извор: http://ift.tt/1SqqOmC

И тв-сниматељи и бандити били обавештени где ће и када бити оборен Су-24


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар