недеља, 29. новембар 2015.

Дејан Мировић: Хистерични испади Вучићевића; Ђорђе Вукадиновић - Ако неко руши државу онда је то премијер...

Дејан Мировић: Хистерични испади Вучићевића; Ђорђе Вукадиновић - Ако неко руши државу онда је то премијер и његово окружење
  Дејан Мировић: Хистерични испади Вучићевића, све је то једна врста циркуса, недостојног озбиљне државе
Професор Правног факултета у Косовској Митровици Дејан Мировић, поводом премијеровог саслушавања и подвргавања полиграфу, као и низу оптужби које је на рачун Курира изнео главни уредник Информера Драган Ј. Вучићевић, каже да је све то једна врста циркуса, недостојног озбиљне државе.
Мировић у изјави за Курир истиче да проблеми евидентно постоје, као и да су они почели Вучићевим путом у Кину и, како наводи, "хистеричним испадима Вучићевића" који су потом уследили.
"Ја заиста не разумем зашто је то одједном најважнији државни проблем. Наша земља има много озбиљније проблеме, па бих препоручио министру Небојши Стефановићу да се боље тиме бави, него што истражује како који медиј извештава. Боље им је да се баве Косовом и Метохијом и очајним положајем у који је Србија доведена њиховом економском политиком", објашњава Мировић.
Он додаје и да је народ тај који треба да одлучи да ли је Курир у праву.
"Овде је реч о ућуткивању једног листа, јер је прешао на опозициону страну гледања проблема", завршава Мировић.
Подсећамо, бивши директор Курира Александар Корниц навео је у кривичној пријави Вишем јавном тужилаштву да су га Драган Ј. Вучићевић, власник Информера, Дамир Драгић, директор тог листа, Андреј Вучић, брат председника Владе, али и Александар Вучић лично одвели у подрум једне кафане у Земуну и тражили од њега да лажно оптужи Александра Родића.
Вукадиновић: Ако неко руши државу онда је то премијер и његово окружење
"Ово је наставак српске политичке сапунице у режији премијера и његовог најближег окружења. Тешко је ту похватати све конце, али ако постоји било какав државни удар или нешто слично, онда је то оно што све ово време ради та гарнитура", рекао је Ђорђе Вукадиновић за Данас.
Видети још:
- Министри у Влади се поређали на Пинку: Корницово сведочење је напад на државу
(Курир-Данас-НСПМ)

Курир, Данас, НСПМ: Дејан Мировић: Хистерични испади Вучићевића; Ђорђе Вукадиновић - Ако неко руши државу онда је то премијер и његово окружење
Дејан Мировић: Хистерични испади Вучићевића, све је то једна врста циркуса, недостојног озбиљне државе Професор Правног факултета у Косовској Митровици Дејан Мировић, поводом премијеровог саслушавања и


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар