недеља, 1. новембар 2015.

Воја Жанетић: Тајна оружја

Воја Жанетић: Тајна оружја
недеља, 01. новембар 2015.
Изразито повољне обавештајне околности омогућавају да на овом месту објавимо део списка тајног наоружања развијеног у српској војној индустрији током последње минимум две деценије.
На тајном састанку у Москви, одржаном далеко од очију новинара, делегација Србије је својим домаћинима из Русије презентирала листу најмодернијег наоружања које је ова мала балканска земља у тајности развила припремајући се за евентуалне оружане сукобе у Региону, а и шире. Запрепашћеним а потом и задивљеним представницима руске војне индустрије показана је листа застрашујућих тајних оружја, чијим је развојем Београд највероватније стао у сам врх листе светских војних сила, те тиме у потпуности редефинисао однос војних снага у Европи и свету.
Овај јавности непознати догађај стварни је разлог зашто се не зна списак оружја које Србија набавља од Русије, јер је Москва изразила нескривену жељу да све своје најмодерније наоружање поклони Београду, само да би добила могућност да руска војска располаже са што више оружја наведених у српској листи. Изразито повољне обавештајне околности омогућавају да на овом месту објавимо део списка тајног наоружања развијеног у српској војној индустрији током последње минимум две деценије:
Самоходни бот:
Ово вишенаменско оружје намењено је борби у интернет-просторима. Опремљено је вишецевним лупачем плусева, минусева, шерова и лајкова, а поседује и специјално дизајнирани вокабулар, спреман да повремено испаљује проширене и сложене реченице на непријатељске положаје, захваљујући свом посебном сендвич пуњењу. До сада су произведена два модела: "Свака Част 1" (СЧ1) и "Свака Част 2" (СЧ2), а у припреми је и трећа генерација, способна за повремено ненавођено деловање уз примену елементарне логике и писмености.
Некрстарећи спин:
За разлику од уобичајеног крстарећег оружја које се може видети на светским ратиштима, ово наоружање развијено је да би било омогућено испаљивање политичких и пропагандних граната са високих положаја, под углом од 90 степени. На тај начин се после извесног времена ово моћно оружје, уз помоћ силе гравитације, враћа на место испаљивања и тамо наноси углавном непредвиђену штету. Некрстарећи спин је веома ефикасан на ванредним конференцијама за штампу, као и у ноћној борби, најчешће између 19.30 и 20.00. Својим убојитим дејством повремено може смањити и гледаност ријалитија, чак понекад и померити њихов термин емитовања.
Темпирани тајкун:
Неки модели овог наоружања оспособљени су да на непријатељској територији емитују менице без покрића, потписују фиктивне уговоре и подижу кредите без гаранције. Ако тајкун као погонско гориво користи политичку подршку или државну својину у стању је да створи неподношљиве трошкове, који попут напалма спале сваког на противничкој територији. У својој стелт варијанти, ово оружје у стању је да заустави и сваку реформу, али због његове невидљивости још није било могуће са сигурношћу утврдити и то дејство.
Распрскавајућа опозиција:
Ово невероватно саморазарајуће оружје уз помоћ своје најмодерније интуитивне технологије утврђује близину избора, лукративност политичких прилика и вероватноћу за самопромоцију, те се у идеалном тренутку распрскава на све мање и мање делове. Својим шрапнелима у стању је да уништи све око себе, а посебно сваку прилику за касније свентуално састављање. Идеално је за сваку врсту суицидалних акција и део је арсенала сваког самоубице који - наравно само у фигуративном смислу - држи до себе.
Атомски кабинет:
Способан да зарони и у најтеже политичке, друштвене, економске и социјалне проблеме, те да не изрони месецима, атомски кабинет нерешива је енигма за непријатељске јединице, јер је пројектован да се креће час на запад час на исток, заваравајући и најпрецизније противничке радаре насловним странама таблоида. Двадесет четири часа дневно, седам дана недељно, свих недеља у месецу и сваког месеца у години кабинет непрекидно торпедује све око себе, без страха да ће у резервоару гориво икада пасти испод нивоа од 50 посто. Чак и када већем делу посаде изгледа да је могуће ванредно натакање, мимо уобичајеног размака од 4 године, капетан то не дозвољава. Може му се, са таквим наоружањем.
Најмодернијим.
(Вечерње новости)

Вечерње новости: Воја Жанетић: Тајна оружја
Изразито повољне обавештајне околности омогућавају да на овом месту објавимо део списка тајног наоружања развијеног у српској војној индустрији током последње минимум две деценије. На тајном састанку у Москви,


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар