уторак, 27. октобар 2015.

ИС од ЕУ захтева 1000 хришћана да им одсече главе или следи нуклеарни удар- Вучић понудио 500 Срба (...

ИС од ЕУ захтева 1000 хришћана да им одсече главе или следи нуклеарни удар- Вучић понудио 500 Срба (сатирични есеј)
ИС од ЕУ захтева 1000 хришћана да им јавно одсече главе или следи нуклеарни удар- Вучић понудио 500 Срба , али само уз чврсте гаранције да ћемо бити „примљени“…
Из Берлина, из „Вучје јазбине“ нам управо стиже веома узнемирујућа вест. Канцеларки Меркел је управо саопштено да је у немачкој престоници на тајној локацији монтирана нуклеарна бомба огромне разорне моћи. Претњу је у директном контакту са немачком канцеларку пренео „врховни калиф“ Исламског калифата, главом и брадом, ноторни Ал Багдади- Уз понуду, да ће бомбу демонтирати добровољно, али само под условом да му ЕУ власти испоруче 1000 европских хришћана, и одобре- да им џелати Исламске државе јавно одсеку главе на Александер Плацу. Наравно некажњено. Багдадијев ултиматум истиче сутра, у поноћ…
Из нама блиских извора, сазнајемо да је бомба претходно тајно допремљена са територије Украјине, уз посредство Кличка, Јануцека и наравно благослов Порошенка, и кришом предата у руке терористичким експертима Исламске државе, који су у Немачку ушли неометано, прерушени у невине избеглице- код неких (ухваћених од стране немачког БНД-а) су пронађена уредна избегличка документа са потписом министра Вулина. Сазнајемо да је из тог разлога канцеларка Меркел лично потписала тајни налог за хапшење несрећног Вулина. Према нашем поверљивом извору, украјински доглавнци се надају да ће, ако нуклеарка пукне у Берлину, САД и НАТО одмах узвратити нуклеарним контраударом по Руској федерацији.
Ова информацију, за коју су се Брисел и Берлин надали, да неће процурети у јавност и коју су одмах прогласли најстрожом државном тајном, нашој редакцији су доставили проруски патриоте из редова немачког БНД-а и Вермахта.
Према истим поузданим изворима, на територији Немачке, Велике Британије и Швајцарске, у току је прави лов на илегалне хришћанске гестарбајтаре из источноевропских земаља, како би се што пре намирила квота од 1000 глава, а Немачка, али и цела северна Европа, спасили нуклеарне катастрофе.
Наравно да је казна одсецањем главе за илегални рад у овим развијеним европским земљама, мало преоштра- Али бриселска администрација и немачка Рајсх канцеларија се надају, да ће уз одређену медијску кампању, успети да тај свој потез прикажу као дубоко моралан, и неопходан чин.
Наш немачки обавештајни извор нам је такође указао на веома занимљив детаљ ове нуклеарне саге. Наиме, он тврди да је један од првих лидера (који иначе ужива огроман углед у региону, и шире…) кога је фрау Меркел контактирала, са потребом да га упозна са ситуацијом и затражи помоћ, управо био наш (од рада) сагоревајући премијер Александар Вучић. Наш извор наводи, да истог момента када је сазнао за све детаље ове страшне нуклеарне уцене, премијер Вучић спремно обећао канцеларки Меркел да ће бити у стању да за мање од 12 сати прикупи бар једно пет стотина чистокрвних православних хришћана, и то оних из редова такозване родољубиве опозиције, који му ионако пуно сметају, и угрожавају његов посвећени ЕУробски пут.
Он је такође ставио до знања Меркелки да ако затреба, може да испоручи чак и пет хиљада најрадикалнијих чистокрвних православних хришћана, ако не и више. Свакако да је наш премијер, који нема за џабе репутацију регионалног лидера и високо квалитетног „стејтсмена“ (на челу његовог „Деливер јунита“), испољио огромну мудрост и лукавост, и своју понуду истовремено условио својим захтевом- да након овог последњег евроунијског „главогубећег услова“, канцеларка Меркел (којој он иначе, кад су сами, често тепа „тетка Меркел“) мора да свечано обећа, да ће Србија коначно бити примљена у „главну чекаоницу за улазак“ у Евроунију, па макар и потпуно „обезглављена“….
РЕДАКЦИЈСКИ КОМЕНТАР:
Наравно да је ова цела прича плод ауторске фикције, и да поменути „инцидент“ никада није узео место, нити у срцу берлинске „Вучје јазбине“, али нити у београдској „Вучићевој јазбини“. Дакле догађај је једна измишљена сатирична прича и плод маште („покварене“) писца овог есеја, али свакако да је неки сценарио, сличан овоме, итекако могућ у турбулентним временима која су пред нама.
Дакле, за моменат ставите прст на чело, и приупитајте се- Шта би било, кад би устину било…?
…Да се рецимо- овако нешто уистину деси, и да Србија, након прихватања свих евроунијских понижавајућих уцена, територијалног самосакаћења, одрицања своје културне и историјске баштине, прогона властитог косметског народа, ауто-хомосексуализације друштва, изградње свих фиктивних градова на води, и веома реалних, модерних насеља за стотине хиљаде тамнопутих азиланата, зарад њиховог евентуалног трајног насељавања у (намерно) депопулисане пределе Србије- дакле и даље „не буде примљена у оно“…
…И да онда, на крају таквог вишедеценијског политичког и социјално-економског мрцварења нације, нам буде испоручен још један: „Услов Свих Услова“- Пет стотина (или можда пет хиљада) чистокрвинх Србских глава, да буду јавно одрубљене на Александер плацу, у срцу Берлина!? Шта мислите, да ли би се наш „Александер“ колебао и једног тренутка, да удовољи и једном таквом евроунијском некрофилном захтеву, ако би то у његовој „паралелној менталној реалности“ било протумачено- да ћемо (можда) бити чак и „примљени у оно“?
Ја лично верујем да би наш „Александер“ био у стању да испуни чак и такав услов, и то да не трепне… Уосталом, зашто и не би? Уз нашу прећутну сагласнот, он ових дана предаје нашу Свету србску земљу на Косову и Метохији, све заједно са србским живљем, заједно са нашим православним светињама, нашом културом, историјским памћењем, и народним митовима на којима смо одрастали…- у руке крвожедних шиптарских терориста, које он назива „партнерима“…
… А то је по мени ипак много веће зло од одсецања неколико „тричавих“ србских глава, па макар оне биле и у стотинама, и у хиљадама….

ИС од ЕУ захтева 1000 хришћана да им одсече главе или следи нуклеарни удар- Вучић понудио 500 Срба (сатирични есеј)
Наш извор наводи, да истог момента када је сазнао за све детаље ове страшне нуклеарне уцене, премијер Вучић спремно обећао канцеларки Меркел да ће бити у стању да за мање од 12 сати прикупи бар јед...


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар