понедељак, 26. октобар 2015.

Британски амбасадор, својим безобразлуком, заслужио да буде трајно протеран из Србије!

Британски амбасадор, својим безобразлуком, заслужио да буде трајно протеран из Србије!
понедељак, 26. октобар 2015. | КМ Новине 0
Британска ароганција до изражаја највише долази када се у ваздуху осети мирис крви, тако је реаговао и Денис Киф на једној од домаћих телевизија.

Када ћемо почети овакве да проглашавамо "персоном нон грата"?


Користећи пажњу коју је добио расположењем велеиздајничке власти у Србији, Денис Киф је у потпуности заборавио на сва зла која су британци починили и чине у Србији, укључујући убиства косовских Срба која су подржавали, директно организовали, и учествовали у њима иако је мирис српске крви на британским рукама још увек свеж.

Више потреба него жеља да Србију понизе, изражена је у реченици да је "Србија је на путу ка ЕУ, а то значи и усклађивање са њеном спољном политикома о томе и даље разговарамо" мислећи притом на удаљавање од Русије.

Антитерористичку борбу против муслиманских екстремиста које су основали Американци под називом "Исламска држава" и војно помогли да ојачају, Денис Киф испред своје Владе види као - проблем и ситуацију из које жели да издвоји Србију, у којој такође подржавају шиптарске терористе.

- Знамо да Србија са Русијом има осетне везе, али сте ви и на путу ка Европској унији. Што се саме Русије тиче, ми видимо њену улогу у Украјини и Сирији, видимо то као проблем, као нешто негативно - рекао је Киф. 

Гостујући у Кажипрсту" он је истакао да је за Велику Британију Косово држава и да када се говори о дијалогу у Бриселу, Британија мисли на дијалог Србије и Косова.Само је ово довољно да па чак и неопходно да Киф буде проглашен персоном нон грата, односно дипломатом који би морао да напусти Србију у року од 24 часа.

Уместо тога он наставља у безобразном и поприлично криминалном маниру какав је је својствен империјалистичкој Енглеској која је за собом оставила најкрвавији траг у историји света и цивилизације. Подржавајући чланство лажне творевине "Косово" у УНЕСКУ Киф је рекао да Британија саслушала аргументе српске стране, али да верује да би то "било боље за културно и религијско наслеђе на Косову". Зат оостаје нејасно да ли то свет жели да српско културно и верско наслеђе буде трајно уништено као што су и до сада улагани напори од стране шиптарских сепаратиста. И тада су имали подршку Британије и данашњих "Вучићевих пријатеља и поузданих савезника".

Како је истакао, за његову земљу је важно отварање поглавља 35 и Британија подржава напоре да Србија отвори прва поглавља у преговорима са ЕУ до краја године.
- Мислимо да је то могуће. Поглавље 35 је део процеса и ми имамо добар напредак - рекао је Киф. 

овим  је Киф недвосмислено себе ставио на листу оних људи који ће морати да јасно буду означени као непријатељи српског народа и државе. У овом тренутку, док је саветник српских властодржаца британски ратни злочинац Тони Блер, то није могуће како је свима јасно. АЛи ће зато несумњиво доћи време када ће и саветници и саветовани бити на месту које су сами себи припремили - иза решетака. ЖАлосно је једино што ће шиптарска заједница у Србији морати да испашта грехе британске, америчке, немаке и ароганције других криминалних влада Запада и Европске уније. 


Read more: http://ift.tt/1WehxEe

Британски амбасадор, својим безобразлуком, заслужио да буде трајно протеран из Србије! - КМ Новине
Британска ароганција до изражаја највише долази када се у ваздуху осети мирис крви, тако је реаговао и Денис Киф на једној од домачих телевизија.


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар