субота, 31. октобар 2015.

In Memoriam – Саша Марковић – Отворено говори о елити која влада и манипулише! (видео)

In Memoriam – Саша Марковић – Отворено говори о елити која влада и манипулише! (видео)
Мишаков гост Саша Марковић говори о елити која влада и масовној манипулацији човјечанства! Погледајмо о чему је све говорио, прије него што је убијен…
Саша Марковић  је убијен у аутомобилу док се возио према породичној кући у Будви, а како се неслужбено дознаје убио га је нападач из оближње шуме с три метка. Службени детаљи убојства још увијек нису познати, но заправо је само по себи јасно зашто је овај човјек убијен. Империје и елите које је прозивао очито узвраћају ударац, а страдавају они који дјелују отворено и с истином.
Оно што се представља као либерално-демократска филозофија испод плашта скрива неоимперијализам и, како је то аутор Саша Марковић срочио, дугорочне ланце ропства као посљедицу либералног модела капитализма. Ријеч је о црногорском политологу, историчару и магистру дипломатије те бившем политичару Саши Марковићу који је своје дјело насловио ‘Манифест против империја – прилог у историји америчког неоимперијализма’. У њој се бавио свјетском политиком 20. стољећа и улогом англоамеричке елите у њој која, под маском хуманих и демократских вриједности, свијету намеће масовну медијску манипулацију, финансијску алхемију глобалног раста, санкције и непрестане ратове. Судјеловао је и у емисији Крешимира Мишака “На рубу знаности” и како многи вјерују то је један од најбољих гостију које је Крешимир Мишак у свом дугогодишњем раду “раскринкавања лажи” угостио. Погледајте емисију Крешимира Мишака и сазнајте оно што се очито не смије знати.




from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар