недеља, 25. октобар 2015.

СРПСКИ ГУСЛАР О ПУТИНУ: Ову битку да добијеш и крвнике да побијеш (ВИДЕО)

СРПСКИ ГУСЛАР О ПУТИНУ: Ову битку да добијеш и крвнике да побијеш (ВИДЕО)
Владимир Путин (Фото: kremlin.ru принтскрин)
MOСКВА – „…Али има једна земља, што крвнику не да мира, добро су је запамтили, у срце их само дира. Русија се она зове, оклен жарко сунце грије, од увек је поломила те нељудске тираније“, пева српски гуслар Радован Шојић о Руској Федерацији и председнику Владимиру Путину. Његову песму, која би се могла назвати и гусларском геополитичком анализом, на јутјубу је послушало већ 13.000 људи.
Српски гуслар на почетку објашњава светске историјске догађаје од насељавања Америке и геноцида над индијанцима, преко светских ратова и највновијег сукоба у Украјини.
„Све је исто као прије, исту крвних књигу пише, Русија се мора разбит, на држава што је више. Разбојници данас хоће да Русију опљачкају, пљачкали су свјет и прије, сетите се Византије. Да робови Руси буди, као црнци из Африке, проклето ви  семе било, творци славне Америке“, поручује Шојић у свом гусларском ремек делу.
„Неће добит Украјину, то је Руска земља стара, ко Косово српско што је, од Немање и Лазара. И Срби се населише, у Доњецку и Одеси, нису дали веру своју, нити крста од три Српска“, подсећа гуслар на српске исељенике у данашњу Новорусију.
У спот је убачен чак и краћи део аудио снимка предавања Војислава Шешеља о историји Украјине.
Шојић у свом делу спомиње и бомбардовање Србије 1999. године, издају српских генерала и испоручивање Хагу, критикује садашњу Владу која доводи Тонија Блера у Србију и сарађује са НАТО и ЕУ, објашњава сукобе унутар СПЦ. Тада долази моменат када се појављује, по српском гуслару, спаситељ човечанства.
Гуслар Радован Шојић
„Чујте браћо православна, сад немојте попуштати и пред Богом великијем своје име обрукати. Газте Папу, газте Блера, пушти срамну Америку, Британију и Њемачку – фашистичку политику. Сада Русија мајка роди славног сина и племића, Владимир му Путин име, ко Србима Обилића. Син је Петра Великога, а брат славног Кутузова, с Путином се данас пише историја свјетска нова. Владимире мили брате свијет данас гледа на те, ову битку да добијеш и крвнике да побијеш. Ти једини данас можеш, заставити Америку, Британију и Њемачку – НАТО банде политику – гусла Шојић и ева из свог гласа.
Осим што хвали Путина, гуслар критикује садашњу Владу Србије.
„Није Путин као Срби што Косово српско дају, Лазареву свету земљу сада крчме и продају. Велика се Албанија пред очима српским ствара, са чиме ће српска Влада пред Милоша и Лазара“, поручује Шојић.
Ништа није боље прошла ни Влада у Црној Гори.
Шојић и Путин (Фото: Јутјуб)
„… Владимире мили брате и Срби су сви уза те“,
поручује гуслар Путину.
„Ми с русијом братском  данас сви волимо изгинути но крваву НАТО руку ко Бранковић пољубити. Узалуд се данас труде унију нам неку нуде, ми волимо руског брата, а не лажи и џелата. И Русија и Србија то је једна фамилија, вјечно ћемо браћа бити, не могу нас раставити“, закључује српски гуслар Радован Шојић.
Aутори спота песму су и титловали на руски тако да је може разумети онај коме је посвећена.




from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар