понедељак, 26. октобар 2015.

Писмо докторке из Немачке открива стравичну истину о мигрантима о којој се не сме писати и говорити!...

Писмо докторке из Немачке открива стравичну истину о мигрантима о којој се не сме писати и говорити!
Овај текст можемо насловити и – ЛИЦЕ И НАЛИЧЈЕ МИГРАНТСКЕ КРИЗЕ… не бисмо погрешили…
Наиме, један хрватски портал објавио је вест о писму чешке докторке у коме говори о искуствима у лечењу миграната у клиници у Минхену, у Немачкој. Та клиника „прихвата мигранте из целог света“. „Полиција чува клинике, болнице и апотеке, јер ти су људи јако непредвидиви“, открила је докторка.
„Невероватно је то што чешки доктори морају да раде у немачким клиникама“, наставља докторка и додаје како су „муслимански и афрички имигранти застрашујуће тешки људи са којима није лако радити“. Ова чешка докторка је после рада са мигрантима написала захтев за пензију јер, како каже, „стање се не може издржати“.
У писму, које је у скраћеном облику прочитано на чешкој телевизији, жена коју су назвали ‘звиждач из имигрантске кризе’ упозорила је на „стравичан хаос у болницама“. „Многи мигранти у Европу уз AIDS и сифилис са собом носе хрпу егзотичних болести са којима ми не знамо да радимо. Ми не знамо да лечимо те болести“, упозорава докторка.
“Јуче смо имали састанак овде у минхенској болници, јер ситуација је напросто неодржива. Многи муслимани напросто одбијају лечење ако их лече жене, а ми жене одбијамо да идемо тим животињама, посебно онима из Африке. Однос између радника и миграната јако се погоршава, а однедавно мигранти по болницама иду у пратњи полиције са псима, па вам је онда јасно о чему се ради. Многи мигранти имају сиду, сифилис и многе егзотичне болести које ми никад нисмо видели у Европи, а ако случајно добију лек на рецепт који морају платити, ту долази до слома, туче, вике, насиља поготово ако је реч о лековима за децу.
Они оставе дете у апотеци и само кажу: ‘Овде се деца лече бесплатно’, и ако им се не да лек они су спремни да убију. Зато полиција уз болнице и азиле сада надзире и велике апотеке. О овоме је забрањено говорити и писати, али ти људи су животиње. Тренутно, број незапослених у Немачкој је 2,2 милиона. Сада ће незапослених бити најмање 3,2 милиона. А већина тих људи су потпуно неспособни. Неки од њих немају никакво образовање. Њихове жене уопште не раде. Процењујем да је једна од десет жена трудна. Стотине хиљада њих донели су са собом децу и одојчад, многи су јако мршави и изгладнели. Ако се ово стање настави, враћам се кући, па макар морала у присилну пензију. Не бих ту радила више ни за двоструку плату. Јако су неугодни према женама.
Чак је и наш вођа смене рекао да му је страшно тужно да види спремачицу која годинама ради у тој болници за 800 еура месечно и да сада мора да пролази поред младића који на њу насрћу, сексуално је узнемиравају, говоре јој; све или ништа, а ако одбије, онда бивају агресивни све до доласка полиције. До сада је болничко особље некако успело да избегне заразу или силовање, али то је због присуства великог броја полиције у близини Рајне. Не желим ни да замислим шта би се догодило да их нема. А што се заразе тиче, питање је дана када ће се зараза проширити по Европи. Пре неколико недеља мигранти су ножевима напали докторе у болници у близини Рајне, о томе сви ћуте. Наиме, дете старо 8 месеци вукли су 3 месеца кроз пола Еуропе. Дете је нажалост умрло упркос томе што је добило медицинско збрињавање у једној од најбољих дечјих болница у Немачкој. Они су тада изболи доктора и две сестре. Доктор је оперисан, а две сестре су на интензивној нези, не зна се хоће ли преживети. Нико за тај злочин није кажњен. Сви су пуштени у име културалних разлика??
Локалним медијима забрањено је да пишу о оваквим инцидентима који су свакодневни. Они свој заражени урин сифилисом или AIDS-ом бацају сестрама у главу и никоме ништа зато. Нико није процесуиран, ухапшен. Шта би се догодило да је обрнуто? Да неко на смрт избоде мигранта, да заражени урин бацамо по људима? Ако ништа друго, били би изведени пред лице правде, а мигрантима се ништа не догађа. Они смеју све и убијати и клати и нико им не жели ништа. Нико им не говори да је то погрешно. Ви не разумете да су ти људи испрани, да уопште нису хумани и да не прихватају ништа осим закона Алаха или Мухамеда, а они су страшни, нељудски…
Замислите само да на послу морате бити окружени полицијом и полицијским псима стално, од страха по властити живот, па ће вам бити јасније о каквим људима је ту реч. Само, нејасно је зашто се њима све допушта, то ме упућује на то да неко други има мало већи план од оног који ми можемо замислити”, рекла је шокирана докторка која од почетка ове кризе ради са мигрантима и која сада жели свим силама да побегне од страха за властити живот, са којим се, како каже коцка, сваки дан.

Писмо докторке из Немачке открива стравичну истину о мигрантима о којој се не сме писати и говорити!
Овај текст можемо насловити и - ЛИЦЕ И НАЛИЧЈЕ МИГРАНТСКЕ КРИЗЕ... не бисмо погрешили... Наиме, један хрватски портал објавио је вест о писму чешке докторке у коме говори о искуствима у лечењу мигр...


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар