недеља, 27. август 2017.

Ведрана Рудан посаветовала девојкама да се прво удају па потом траже „правог мушкарца”

Ведрана Рудан посаветовала девојкама да се прво удају па потом траже „правог мушкарца”
ОБЈАСНИЛА ИМ ГДЕ СВЕ ГРЕШЕ И ЗАШТО СУ ИМ ПРАВА И НАЈВЕЋА КОНКУРЕНЦИЈА - УДОВИЦЕ


Правог мужа, може доћи само удана жена. И ту је квака. Све те младе цуре желе себи отпрве наћи комада. Криво, криво. Сви они су или ожењени или педери и ни један од њих не пада на неудане цуре
Кад га зграбите, као удана жена моћи ћете бирати јер не шаљете около позив очајнице, тражим мушко, мушко ми дајте, мужа оћу, обрађујте га полако. У свакој хотелској, мотелској или некој трећој соби дајте све од себе. Понекад не дајте него му кукајте, ваш је живот долина суза, нисте ви знале док њега нисте упознале што је секс…
ОКPУЖЕНА сам очајницама. Све су око тридесет и пете. Преклињу ме да им нађем мужа.

С Аном сам била у Дубровнику пред десет дана. На себи је имала вечерњу сребрну хаљину, с предње стране затворена готово до грла, уски, дугачки рукави, леђа потпуно гола. На глави неколико килограма своје црне косе. Тамне, велике очи, бљештави зуби, витка, висока метар осамдесет, докторица наука, тридесет и три године. Нађите ми мужа, нађите ми мужа.

С нама је био мој четврти муж који је пред мјесец дана оперирао, неуспјешно, мрене на оба ока, тако да сам била поштеђена његовог слињења.

Нађите ми мужа, нађите ми мужа… Нисам с њом могла отворено разговарати, а и не да ми се стално одговарати на исто питање па, цуре, овај текст схватите као рецепт и не давите ме више.

Дакле, до мужа, мислим, правог мужа, може доћи само удана жена. И ту је квака. Све те младе цуре желе себи отпрве наћи комада. Криво, криво. Сви они су или ожењени или педери и ни један од њих не пада на неудане цуре. Дома већ имају жену, неки и дјетешце, млада цура жели брак и бебу и пелене и ноћно вриштање, од ње треба бјежати брже него од властите дјеце. Зато се, драге моје, прије него нађете мужа, морате удати. За првога тко налети.

Није битно је ли паметан, лијеп или богат. Удана жена шаље поруку коју сви мужјаци врло добро куже. Ја сам његовом уду на милост и немилост дана, мени нитко не треба, ја сам заузета. Ха, помисли сваки ожењени мушкарац у вашој близини, ти само мислиш да је његов уд, како смо некад у мрачини говорили, дом културе са водоскоком. Није, срце, није. Ја ћу ти показати што је уд, што је удина, је..те. Један крес с времена на вријеме неће убити ни тебе ни мене. Ти удана, ја ожењен… То, моје цуре, то!

Кад га зграбите, као удана жена моћи ћете бирати јер не шаљете около позив очајнице, тражим мушко, мушко ми дајте, мужа оћу, обрађујте га полако. У свакој хотелској, мотелској или некој трећој соби дајте све од себе. Понекад не дајте него му кукајте, ваш је живот долина суза, нисте ви знале док њега нисте упознале што је секс, баш вам је жао што се морате на брзину обући и отићи мужу спремити хоботницу на бијелом, киселом грожђу у умаку од рајчице.

Морате му дати до знања да осим што се добро је..те још боље кухате.

„Спаваш ли ти с њим откако си са мном?” “Наравно да не, љубави, кад се ријешим твога ку... отићи ћу равно у самостан.” “Како то мислиш, кад се ријешиш мога курца? Тко говори о рјешавању?” “Злато”, очи вам морају бити пуне суза, добро је у купатилу у очи прије разговора штрцнути неколико умјетних суза које јесу сузе али не изазивају црвенило очију, “ово не може трајати довијека. Осјећам како се заљубљујем у тебе, а ја сам ипак удана жена.”

Никад и никад и никад споменути да је он ожењен и да има двоје дјеце. То мора бити његов проблем. “Зато”, очи се морају купати у оним сузама, плава бочица, заборавила сам како се зову, “морамо прекинути.” У разваљена уста увалите му језик, не предубоко, и нестаните. Ако не назове у року од седам дана, све заборавите и крените у нови лов.

Ако назове… Ето, тако ћете наћи згодног, младог, успјешног мужа. То има и своју добру и своју лошу страну. Добра је што ћете с поносом около моћи говорити, ово је мој муж, покусног кунића сте бацили у ропотарницу повијести гдје му је и мјесто. Будалетина. Лоша страна је што ће његова остављена жена врло брзо наћи љубавника, мушкарци падају на разведене, па ће вам његова дјеца упропастити сваки викенд, о алиментацији, куповању тенисица и плаћању ортодонта да се не говори.

Желим рећи. Младе сте, лијепе сте, образоване сте, паметне сте, који ће вам курац муж, мушкарац у пуној снази и љепоти?

Нађите неког нонића који ће моћи платити ваше луде снове, хаљине, ципеле, торбе и путовања.

Прије него му се насмијешите свакако провјерити све његове власничке листове.

Након мјесец или три убацити му у чај од липе три вијагре, опоруку нека вам састави љубавник.

Мушкарци, прави мушкарци, ожењени мушкарци, успјешни мушкарци, потпуно су луди само за удовицама. Њихов статус све говори: удају нећу, само уд хоћу!

Кужите, цуре? Идеалан мушкарац је мртав мушкарац.

Ведрана Рудан посаветовала девојкама да се прво удају па потом траже „правог мушкарца” | Факти
ОБЈАСНИЛА ИМ ГДЕ СВЕ ГРЕШЕ И ЗАШТО СУ ИМ ПРАВА И НАЈВЕЋА КОНКУРЕНЦИЈА - УДОВИЦЕ. Правог мужа, може доћи само удана жена. И ту је квака. Све те младе цуре желе себи отпрве наћи комада. Криво, криво. Сви они су или ожењени или педери и ни један од њих не пада ...


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар