четвртак, 24. август 2017.

Патриотски блок – Никола Алексић

Патриотски блок – Никола Алексић
ПОЛИТИЧКЕ ТЕЗЕ ПАТРИОТСКОГ БЛОКА
АРГУМЕНТИ ПРОТИВ ПРИДРУЖИВАЊА ОПИСАНОМ МОДЕЛУ ОРГАНИЗОВАНОСТИ ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ

Република Србија нема виталног интереса за европски колективизам кога персонификује ЕУ и НАТО пакт, из кога се извлачи политичка теза; ,,Нити ЕУ, нити НАТОˮ.
Чланством у ЕУ и НАТО пакту угрожавају се индивидуалне слободе човека и правних субјеката, угрожава се национални и културни идентитет и угрожава демократија као цивилизацијско достигнуће трајних вредности.
Европа није слободна, него је војно опредељена (Натовска) и служи империјализму Запада и хегемонији САД.
Модел ЕУ и НАТО пакта супротан је моделу слободног света и подразумева диктатуру крупног капитала.
Колективизам кога персонификује ЕУ и НАТО пакт представља опасну утопију и опасну колективну заблуду и са економског и са политичког становишта.
Моделом ЕУ и НАТО пакта ствара се лажан утисак о наступању благостања и просперитета придруживањем и чланством у ЕУ и НАТО пакту и приступом европским фондовима. Имајући у виду да ЕУ има 83 милиона незапослених, да је Европска привреда и економија у стању рецесије и кризе, да је стање људских права све горе, а да владају корупција и криминал из којих разлога ЕУ није Републици Србији, као услов придруживања чланству ЕУ и НАТО пакту, поставила:
> успостављање политичке стабилности,

> повећање производње, продуктивности и друштвеног бруто производа,

> смањење незапослености,

> смањење инфлације,

> смањење криминала и корупције,

> борбу против монопола и прања прљавог капитала,

> повећање степена слобода грађана и степена поштовања људских права,

> борбу против дроге и наркоманије,

> повећање заштите животне средине и и здравља грађана,

него су уместо горњих услова, постављени идиотски и понижавајући услови као што су:



сарадња са Хашким трибуналом,
хапшење др Радована Караџића и генерала Ратка Младића,
реорганизације служби безбедности и реорганизација војске,
смањење царина,
престанак специјалних паралелних веза са Републиком Српском,
увођење санкција Руској Федерацији,
одрицање од територијалне целокупности Републике Србије и
признавање Косова као суверене државе,


и други бројни примери којима се очигледно не остварује благостање и просперитет Европског колективизма, него служи за уцене и притиске за поступање противно интересима Републике Србије и народа (да држава ради сама против себе и против свог народа).



Политички концепт ЕУ и НАТО пакта, једним делом, подразумева Гебелсов политички концепт Европског колективизма заснованог на моделу ,,Трећег Рајхаˮ, кога је у то време у Србији персонификовао својим политичким концептом Димитрије Љотић, да:


Србији није потребан суверенитет, јер ће суверенитет државе и народа пренети на ,,Трећи Рајхˮ, симетрично томе, данас; Србија ће пренети свој суверенитет на суверенитет Европске уније (ЕУ),
Србији није потребна војска, јер ће ту улогу преузети НАТО пакт, однсно ЕСФОР,
Србији није потребна полиција, нити државна безбедност, јер ће ту улогу преузети Европолис, ЦИА и сл.,
Србији није потребна нити територија, јер ће територија Србије бити интегрисана у теериторију ,,Трећег Рајхаˮ, симетрично томе, данас; јер ће територија Србије бити интегрисана у територију ЕУ,
Србији није потребна монета, динар, јер ће бити замењена монетом ,,Трећег Рајхаˮ-рајхсмарком, симетрично томе, данас; динар ће бити замењен европском монетом, евром, при чему Европска унија и НАТО пакт не сматрају Републику Србију и Српски народ европским партнерима, него подређеним и пониженим, на исти начин како је Хајнрих Химлер, током Другог светског рата издао писану директиву својим јединицама да; ,,Србе пре уништења треба прво понизити, па онда уништити, јер су поносан Народ и другачије их није могуће победити.ˮ


Европска унија (ЕУ) је параправна и параполитичка наднационална организација која нема своје утемељење у међународном праву и међународном правном поретку, настала је уценама, претњама и кажњавањем држава и народа и не Уставом, него Уговором држава чланица.
Европска унија (ЕУ) и НАТО пакт не поштују међународно право и међународни правни поредак и уместо ,,силе праваˮ, користе се ,,правом силеˮ, што је антицивилизацијски концепт.


НЕОПХОДНИ КОРАЦИ РАДИ ИЗЛАСКА ИЗ АГОНИЈЕ


Смена досадашњег руководства због политичког и идеолошког концепта који је довео Републику Србију и народ у тешку позицију, а под изговором спровођења реформи, спровео је антиреформе и као облик неодговорне и распамећене памети, неодложно мора одмах да оде са сцене и из јавног живота.
Грађани Републике Србије се неодложно морају упустити у борбу за спасавање државе и суверенитета народа, за обнову државе и привреде санирањем штете нанесене држави и народу утопијским опредељењем за придруживање Републике Србије Европској унији и НАТО пакту.
Грађани се неодложно морају упустити у борбу за испитивање порекла имовине свих политичара и државних функционера и повраћај свих незаконито отуђених или стечених средстава.
Република Србија питање националне безбедности мора и може тренутно да реши склапањем међународног споразума са Руском Федерацијом о пружању услуга из области националне безбедности до оспособљавања наше војске након поновног увођења регрутног војног рока. Тиме би се спречила свака могућност интервенције западних сила.
Република Србија се неодложно мора супротставити свим видовима кршења закона; у судству, државној управи, полицији, војсци… Мора сузбити путеве дроге, трговине оружјем, белим робљем…,
насељавање мигрантима и присилно мењање националне структуре.

Република Србија неодложно мора поништити све законе донешене од 5. октобра 2000. године на штету народа и државе под притиском ЕУ као и приватизације привреде и природних ресурса због неуставности и недостатка легитимности досадашњег режима који је успостављен на таласу тероризма 5. октобра 2000. године.
Република Србије мора неодложно поништити све међународне споразуме и уговоре због противуставности и штете по национални идентитет и суверенитет, а своју будућност одредити на основу воље народа утврђене референдумом.
Обнова привреде у Републици Србији треба да се заснива на синтези сређивања унутрашњег тржишта и обнови производње на тези; ,,производити за унутрашње тржиште, а вишак производа извозитиˮ и треба да почива на опредељењу ,,домаће фабрике на бази домаћих ресурса и домаће технологијеˮ.
Република Србија неодложно мора прибећи затвореном моделу привреде због штетног утицаја тржишта Европске уније (ЕУ).
Република Србија се коначно мора у пуној мери окренути пољопривреди, посебно органској и финалној преради пољопривредних производа, што са бесцаринским неисцрпним руским тржиштем Србији може да обезбеди трајно благостање. Зато је неопходно спречити продају обрадиве земље странцима, а све нелегалне куповине до сада се морају поништити, како обрадиве земље, тако и природних ресурса.
Република Србија неодложно мора зауставити одлив младих и посебно, стручних људи и смањење назапослености.
Република Србија мора протерати стране банке да би профит банака, који се мери годишње у десетак милијарди евра, остајао у Србији ради кредитирања и подстицања сопствене привреде.
Република Србија мора коначно да испостави захтев за одштетом од агресора у Првом и Другом светском рату, као и против НАТО пакта због терористичке агресије 1999. године.
Република Србија питање Косова и Метохије може и мора да реши подношењем, тужбе Међународном суду правде ради проглашења признања монструм државе Косова ништавим, што Међународни суд правде мора да учини, јер међународна заједница још није спремна да призна да међународно право више не постоји.
Република Србија мора неодложно променити изборни закон и ускладити га са Уставом, тако да сваки грађанин може да гласа за свог представника и да сваки грађанин има свог изабраног представника у локалној самоуправи. Паралелно томе и да свака општина може да има свог представника у Покрајинским скупштинама и у Народној скупштини бираних по већинском изборном систему, чиме би се смањио број посланика у Народној скупштини и развластиле политичке странке, односно смањио њихов утицај на народне посланике.
Република Србија коначно мора да среди бирачке спискове на начин да буду потпуно јавни за сваког заинтересованог човека увидом у електронски списак, тако да свако може пронаћи своје место, град, улицу, кућу, стан и у сваком стану број пунолетних чланова који би се и електронски евидентирали приликом гласања на гласачком месту. Тиме би се и пребројавање гласова завршило у рекордном временском року и могли проверити (контролисати) резултати за свако бирачко место, чиме би се коначно зауставило фалсификовање изборне воље бирача.
Председник
Никола Алексић,с.р.

Патриотски блок – Никола Алексић
ПОЛИТИЧКЕ ТЕЗЕ ПАТРИОТСКОГ БЛОКА АРГУМЕНТИ ПРОТИВ ПРИДРУЖИВАЊА ОПИСАНОМ МОДЕЛУ ОРГАНИЗОВАНОСТИ ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ Република Србија нема виталног интереса за европски колективизам кога персонификује ЕУ и НАТО пакт, из кога се извлачи политичка теза; ,,Нити ЕУ, нити НАТОˮ. Чланством у [...]


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар