понедељак, 28. август 2017.

Биљана Ђоровић: Вакцинациони рулет – наука, профит, моћ

Биљана Ђоровић: Вакцинациони рулет – наука, профит, моћ
Фармацеутска индустрија упала је у стање неописиве панике због тога што све већи број људи у свету одбија да се вакцинише.
Истина излази на видело, Биг Фарма (Big Pharma) фалсификује научне податке; здравствене организације одбијају да заштите јавност потискујући и прикривајући истину о штетности и неефикасности вакцина док владе настоје да приморају на вакцинисање сваког грађанина – упркос доказима о застрашујућим опасностима којима се популација излаже.
Смрт, синдром изненадне смрти, ауто-имуни поремећаји, инфламаторна болест црева, алергије, астма, АДХД синдром (Attention deficit and hyperactivity disorder), аутизам, Guillain–Barré синдром и друга неуролошка оштећења у галопирајућем су порасту који коинцидира са све већим бројем вакцина које се намећу популацији.



Аутор: Биљана Ђоровић



Но, вакцинациона кула од карата се неповратно урушава након што је откривена медицинска завера епских размера: да је амерички Центар за контролу и превенцију болести (Centers for Desease Control and Prevention – CDC) забранио обелодањивање кључних података који повезују ММР вакцину са аутизмом. Два водећа CDC истраживача – након 10 дугих година и огромног броја деце која су оболела од аутизма, изнела су истину о CDC студији која је дуго тврдила да доказује безбедност ММР, док је у ствари показивала постојање узрочно последичне везе између ММР вакцине и аутизма.
Најпре је CDC научник који је желео да остане анониман, рекао др Брајану Хукеру из Focus Autism Foundation (FAF) да је CDC студија објављена у часопису Pediatrics, 2004. под називом „Age at First Measles-Mumps-Rubella Vaccination in Children With Autism and School-Matched Control Subjects: A Population-Based Study in Metropolitan Atlanta“ садржала податке који су намерно манипулисани како би се прикрила веза ММР вакцина са аутизмом.
Историјски моменат наступио је када је виши научник америчког Центра за контролу болести Вилијам Томпсон, августа 2014. објавио на сајту адвокатске фирме Morgan Verkamp LLC која га заступа, изјаву која представља еклатантно признање о спровођењу научних превара у CDC. Изјава почиње следећим речима:
„Моје име је Вилијам Томпсон. Ја сам научни саветник у Центру за контролу и превенцију болести, где сам радио од 1998. Жао ми је што смо моји коаутори и ја изоставили статистички значајне информације у свом научном раду, објављеном 2004. у часопису Pediatrics. Испуштени подаци индиковали су да ће афро-амерички мушкараци који добију вакцину ММР пре 36 месеци старости бити под ризиком за добијање аутизма.“
william-w-tompson-izjava
Три године пре тога (2012) нанет је још један веома тежак ударац вакцинационим профитерима: коаутор др Ендрју Вејкфилда, највећег хероја борбе за истину о повезаности ММР вакцина са аутизмом, светски признати педијатар гастроентеролог, проф. Џон Вокер-Смит, извојевао је пред Вишим британским судом коначну и апсолутну победу над регулаторним одбором британског Генералног Медицинског Савета (General Medical Council – GMC), који је 1998. године против њега и др Вејкфилда покренуо хајку због њихове улоге у научном раду објављеном у стручном часопису „Лансет“ (Lancet) , који је указао на узрочну везу ММР вакцине и аутизма. Радило се о потпуној победи што значи да је Вокер-Смиту враћен статус пуне лиценце лекара у Великој Британији.
„Потпуно је јасно да су Џејмс Мардок, Брајан Дир и ГлаксоСмитКлајн (GlaxoSmithKline) оркестрирали подли напад на др Ендрју Вејкфилда“, рекао је поводом судске победе др Џон Вокер-Смита, Тејлор Џинџер, извршни директор Канари партије (Canary Party). „Судија је сада одлучио да су саслушања пред GMC били фарса. Родитељи сада чекају да новинари открију да имају кичму и почну да истинито извештавају о убиству карактера лекара и улози коју ГлаксоСмитКлајн (GlaxoSmithKline) и Мерк (Merck) играју како би заштитили своје профите на ММР вакцинама.“
Родитељи и даље чекају – но, поверење у систем јавног здравља је неповратно урушено. Систем јавног здравља може да почива само на поверењу и добровољном пристанку на основу „добре информисаности“. Мандаторна вакцинација је у директној супротности са Нирнбершким кодексом за који је принцип добровољног пристанка на медицински третман, неприкосновено право сваког човека на планети.
Вакцинациони рулет у Србији

И Влади Србије је веома стало да сваки Србин буде вакцинисан (проценат вакцинације Рома износи 13%, док бројно стање у Србији насељених Рома на основу уговора о реадмисији и закона о азилантима –након чега су уписани у матичне књиге рођених као да су рођени у Србији на основу изјаве два сведока – прелази 900.000; број „азиланата“ са блиског Истока се такође држи у тајности као и њихов вакцинациони статус, као и Албанаца који се демографским инжињерингом Запада – масовно доводе у Србију).
Властима и систему је веома стало и да се ни један припадник популације на коју се мандаторна вакцинација односи, не усуди да критички преиспитује шта се у вакцинама налази и какве су последице вакцинације, након што је Торлак – који је у претходним деценијама био институција од поверења – од произвођача, постао пуки дистрибутер вакцина које производе фармацеутске корпорације које су вакцинацију претвориле у један од најуноснијих бизниса на свету. Извештај из 2007., под насловом „Вакциновод и Комерцијални Увид: Педијатријске и Адолесцентске Вакцине“, који је написао аналитичар вакцинације Хедвиг Кресе (Hedwig Kresse), преставља значајан извор података о зарадама фармацеутских корпорација на пољу вакцинационог бизниса укључујући и прорачун да ће се услед увођења нових вакцина и повећаних цена – профит на „педијатријском и адолесценатском тржишту вакцина учетворостручити те да ће се са 4.3 милијардe долара колико је износио у 2006. години, попети на преко 16 милијарди долара 2016. године. Круцијални фактор профитног успеха на тржишту педијатрије, како се каже Извештају, представља увођење производа ових фармацеутских корпорација у националне програме имунизације.
Уместо овог извештаја који објашњава и садашњи статус Института за вирусологију, вакцине и серуме Торлак – и оправдани страх родитеља, медији (у власништву бившег директора ЦИА и осталих спроводилаца специјалног рата против српске популације) нас засипају изјавама званичника и претњама онима који испитују место вакцина у еугеничком Новом светском поретку и њихов досадашњи учинак на том послу.
Министар здравља Златибор Лончар је тако крајем јануара са поносом изјавио да „до сада ниједан лекар именом и презименом није узео учешће у антивакциналној кампањи која се појавила на друштвеним мрежама, и да до сада нико није изнео доказ против вакцинације.
„Имамо неке коjи се представљаjу као лекари, али jе утврђено да немаjу лекарску лиценцу…“, (*)рекао jе Лончар на тв Пинк, додаjући да се сада води дебата са друштвеним мрежама за коjе се не зна ко стоjи иза њих.
Лончар jе истакао да је сазвао Oдбор за здравље и породицу Скупштине Србиjе и окупио наjеминентниjе стручњаке како би чули различита мишљења, али ниjе се чула ниjедна чињеница против вакцинациjе, већ само у прилог.
„Mислим да jе онда људима апсолутно jасно о чему се ради…
Лончар је напоменуо да ће Одбор за здравље и породицу због тога заседати минимум једно месечно у најјачем саставу, а уколико буде потребно, доводиће и стручњаке из иностранства“. Лончар је затражио и да стручњаци буду много активнији у обавештавању јавности о значају вакцина у спречавању заразних болести.
Дакле, лекарска струка је у Србији у обавези да замени Хипократову заклетву – Аполону Лекару и Асклепију и Хигији и Панакеји и свим боговима и богињама који се позивају за сведоке – заклетвом профитним интересима мултинационалних корпорација пред чије златно теле треба подастрти будућност тек рођеног нараштаја у Србији.
Зујање медијског роја у сврху увођења петовалентних вакцина у национални програм имунизације

Захукталој државној кампањи за вакцинацију претходио је манипулативни циркус у форми „зујања роја“ који је имао за циљ да увођење мандаторних петовалентних вакцина у Србији – дочекамо са олакшањем и још једним показатељем милости и бриге владе за грађане Србије као и да провоцира у људима нагон за грабежoм како би похитали у ординације са својим бебицама у наручју не би ли „уграбили“ вакцине пре других родитеља.
„БЛИЦ“
– Ништа од петовалентне вакцине о трошку РФЗО (21. 03. 2014.);
– Бабић: Тендер расписан на време, произвођачи не испоручују петовалентне вакцине (02. 04. 2014. );
– Лончаревић: Нема места паници, вакцинација ће бити завршена са доступним вакцинама (03. 04. 2014.);
– Фармацеути ГСК (Глаксо Смит Клајн) одговарају: На време смо указивали на значај правовременог тендера за вакцину 03. 04. 2014. ;
– Сагласност Владе за петовалетне вакцине на терет РФЗО (04. 04. 2014);
– НЕСТАШИЦА Опет нема петовалентних вакцина“ 17. 12. 2014.
– Почиње вакцинација комбинованим петовалентним вакцинама (13. 01. 2015.)
Родитељи су, према „Новостима“ били у великој паници до тада, (Родитељи у паници јер нема вакцина), док је РТС 16. јануара настојао свим силама да мотивише родитеље да похрле са својим бебама у домове здравља и разграбе залихе које су стигле (: „РТС :: Стигле петовалентне вакцине, нема их довољно“). Слично је урадила и Политика (Прети несташица петовалентних вакцина 16.01.2015.)
До 2014. године, деца су вакцинисана о трошку РФЗО-а тровалентном „Торлаковом“ вакцином (познатом као Ди Те Пер – против дифтерије, тетануса и великог кашља), која је сада замењена петовалентним вакцинама (дифтерија, тетанус, ацелуларни пертусис, дечија парализа и менингитис). „Торлак“ је тако, након велике медијске драме – почео са њиховом дуго очекиваном расподелом коју финансира Републички фонд за здравствено осигурање (РФЗО), као део обавезне имунизације.
„На жалост“, на располагању је само „ограничена количина коју је испоручио страни произвођач“ – кажу и надлежни у Торлаку.
Додатну дозу напетости све време уносила је група фронта „родитељски портал Бебац“ који је „оштро критиковао Министарство здравља Србије због несташице петовалентних вакцина и оценио да надлежни тако угрожавају здравље деце у Србији“.
Наравно циљ фармацеутских корпорација је био увођење њихових вакцина у национални програм имунизације, које ће потом Торлак администрирати. И, ко је страни произвођач који нам је уделио милост да услед „великих несташица на светском тржишту“ испоручи „у ограниченим количинама“ петовалентне вакцине Србији? Како смо сазнали из Торлака – Петовалентна вакцина „пентаксим“, произвођача „Санофи Пастер“ (Sanofi Pasteur), добила је у јуну прошле године дозволу Агенције за лекове и медицинска средства да може да се стави у промет, након што је РФЗО са произвођачем „Санофи Пастер“ закључио тендер о набавци за 2015. Дакле након што је Компанија ГлаксоСмитКлајн, један од произвођача петовалентне вакцине, саопштила почетком априла прошле године да је до несташице (прошле године) дошло јер те године петовалентне вакцине за слободну продају нису биле планиране, будући да је најављено да ће се вакцинација у 2014. години спровести о трошку обавезног здравственог осигурања – сада је све у реду. РФЗО је одустао од Торлакове вакцине и порески обвезници у Србији плаћају вакцинацију своје деце петовалентном вакцином „пентаксим“ фармацеутске француске корпорације „Санофи Пастер“.
Озбиљне невоље фармацеутског гиганта Санофи Пастер (Sanofi Pasteur)

Санофи Пастер, највећи светски произвођач вакцина, се 2013. суочио са озбиљним невољама јер су земље широм света озбиљно почеле да испитују Санофи производе и праксе. У трећем кварталу 2013. забележили су пад од 1,8 милијарди долара у продаји вакцина. Извештај о њиховом пословању описан је од стране једног инвестиционог сајта као „прилично ружне штиво“ које је указивало на смањену продају у свим категоријама, као и губитак 28 одсто пословних прихода (1).
sanofi
Због чега је забележен озбиљан пад профита ове корпорације и због чега су родитељи у САД били веома забринути када се ради о овој корпорацији?
Америчка ФДА (администрација за храну и лекове) послала је Санофију писмо упозорења у коме је наведен велики број разлога за забринутост у вези са производњом вакцина ове фармацеутске куће, укључујући и присуство контаминације и плесни.Забринутост родитеља је потицала од чињенице да је ФДА, пре тога, на информационим листовима које је давала родитељима, тврдила да је вакцина „безбедна“. Природно – Биг фарма је уској спрези са владама земаља којима продаје своје производе и ни на једном папиру који вам даје ваш лекар у дому здравља, нити у мејнстрим медијима, нећете прочитати ништа о природи, саставу, нежељеним ефектима, контаминацији вакцина и подмићивањима која претходе њиховом увођењу у здравствени систем неке земље. Јер, заиста, ради се о питањима из домена националне безбедности. Но, упркос овим везама, вакцинационом лобију и милијардама долара – Санофи је изашао на „веома лош глас“. Оптужбе ФДА су биле веома озбиљне и бројне – садржале су 58 различитих навода од којих једно указује на то да Санофијево постројење у Канади, није успело да спречи микробиолошку контаминацију својих производа и да обезбеди адекватно тестирање производа како би сви испунили исте научне стандарде“. (2)
2012. године, по наводима ФДА, производни погон Санофи вакцина у Канади оптужен је за бројне инциденте контаминације.

sanofi2
Да ли ће ови параметри бити контролисани у Србији – која је дозволила да се улога институције од поверења које је кључно за спровођење мера биополитике (у противном се Србија претвара у концентрациони логор у коме се насилно и мимо воље убризгавају људима непознате материје у организам) – Торлака, сведе на дистрибуцију производа компаније која није испунила научне стандарде, није обезбедила адекватно тестирање производа нити спречила микробиолошку контаминацију вакцина? Да ли ће наша деца, осим страховитог напада на имуни систем – какав производе петовалентне вакцине – добити у тако „дуго очекиваним“ шприцевима – гљивице, плесни, погрешне дозе и већу количину канцерогених токсина који се убризгавају директно у тело?
Није само америчка ФДА испоручила Санофију писма упозорења. Аустралијски контролори вакцина су 2012. контактирали ову гигантску фармацеутску компанију због проблема контаминације вакцине против туберкулозе, што је резултирало – несташицом ове вакцине на тржишту. Четири серије вакцине туберкулозе су повучене, а производња је заустављена и у канадској фабрици. Званичник Санофија је у мејловима тврдио да има „пуно поверење у производе пуштене из својих објеката“. Olivije Charmeil, извршни потпредседник компаније, такође је изјавио, „Имам пуно поверење у наше производе на тржишту“.
Вакцина против туберкулозе која је администрирана у Аустралији није била једина Санофијева вакцина која је узроковала проблеме у овом делу света. 2010. године аустралијска влада је охрабрила родитеље да вакцинишу своју децу против грипа. Међутим, та иста влада је касније увела привремену забрану за давање вакцина против грипа. Зашто? Зато што су убрзо након пријема вакцине деца добијала конвулзије, повраћала и добила веома високу температуру. (3)
Да ли би Министарство здравља Србије урадило то исто или би критиковало исповести забринутих родитеља на друштвеним мрежама а њихово довођење симптома у везу са пријемом вакцина, прогласило утицајем др Слађане Велков на друштвеним мрежама, срамно их етикетирајући као „антивакциони лоби“ уз свеопшту подршку „Одбора за здравље и породицу“ и „родитељског удружења Бебац“.
Због чега мејнстрим медији у Србији не преносе извештаје Ројтерса (4) и Натурал њуза (5), који откривају да је четворо деце је умрло у Јапану 2011., након што су примили Санофијеве и Физер (Pfizer) вакцине. Троје деце је умрло у року од једног дана након пријема њихових вакцина, након чега је Министарство здравља Јапана – суспендовало коришћење вакцина тих компанија.
rojters
Проблеми Санофија нису у вези само са далеко најважнијим аспектом вакцинације – безбедносним. Након дуже истраге, 2013. године кинески званичници су оптужили фармацеутску корпорацију Санофи због давања мита. Санофи је тврдио да је свота од 280.000 долара, коју је исплатио кинеским лекарима представљала заправо грантове за истраживања. Уколико Санофи буде проглашен кривим због ових навода – нашао би се на црној листи профитабилног кинеског тржишта. (6)
Други извор, кинески научник-узбуњивач тврди да, су 2007., представници Санофија подмитили 503 кинеска лекара. (7)
kina-lekari
Портпарол Санофија је надмено и арогантно одговорио на ове оптужбе: „У овом тренутку било би преурањено да коментаришемо догађаје који су се могли одиграти 2007. године“.
Током владиних истрага које су се одвијале у Кини у вези са неморалним понашањем великих фармацеутских компанија, 29. јула 2013. једанаест кинеских званичника посетило је једну од регионалних Санофијевих канцеларија. Санофи их није примио уз изјаву: „Не можемо да разумемо потребу за овом вашом посетом“.
Да ли нам након упознавања са овом пословном праксом Санофија, може постати јасније зашто је ова фармацеутска компанија потписала уговор са РФЗО о снабдевању Србије опасним вакцинама које производи. Има ли у Србији граница успесима метода који је Санофи применио у Кини?

Чак и у Француској, Санофијевом седишту, овај гигант вакцинационог профитабилног бизниса имао је, према оптужбама ФДА, озбиљне проблеме са контаминацијом.
2010. Санофијев производни погон у Француској није „пратио процедуре за спречавање микробиолошке контаминације“. Забринутост од стране истражитеља ФДА била је усмерена на вакцине против тифуса, беснила и Хемофилус инфлуенце тип Б, а оптужбе су укључиле и питања спецификације опсега током тестирања или неиспуњавања спецификације у случају неких производних серија ових вакцина. (8) (9)
Петовалентне вакцине за банана државе

Санофи је, (како нам открива Натурал Њуз у тексту из 2013., “Глаксо Смит Клајн ствара монструозне `шест-у-једној` вакцине за децу у земљама у развоју“), паралелно развијао поливалентне вакцине за њихову дистрибуцију искључиво у најсиромашније земље – наравно за најсиромашније слојеве становништва који живе у тим земљама, будући да постоје и тзв. “чисте вакцине“ које су увек моновалентне, не садрже живу и друге ађуванте и дају у правилним размацима потомцима оних слојева „чији су животи вредни живљења“ у Новом светском поретку.
Сврха монструозне „шест-у-једној“ вакцине, према аутору текста, Етану Е. Хафију (Ethan A. Huff) наравно, није била нужно да заштити децу од дечје парализе и тих разних других болести – већ је била идентична другој која је у Индији убила или паралисала преко 50.000 људи.
Наиме, студија објављена у индијском научном Часопису за медицинску етику (IJME) у априлу 2013. утврдила је да је силовити пораст парализе повезане са полиом, настао као последица опште кампање вакцинације полио вакцином широм Индије. Циљ вакцине ГлаксоСмитКлајна је идентичан циљевима компаније која је произвела претходну полио вакцину: да повећа свој удео на тржишту вакцина у Индији ради повећања свог профита. Како је то експлицитно наведено у извештају Блумберга, „напори ГСК-а са шестовалентном вакцином“ ће помоћи компанији да „добије тржишни удео“ тако што ће добити јако упориште у једној од најбрже растућих земаља у развоју у свету. У извештају није било помена о томе како ове вакцине помажу деци, гледано из угла полио вакцином индуковане епидемије парализе и смрти.
„Оно што, међутим није у медијима откривено је да су слични убоди поливалентним вакцинама повезани са озбиљним нежељеним ефектима укључујући смртни исход“, каже Хафи.
Аутор студије нам показује да је 2004., ГлаксоСмитКлајн испоручила сличне „шест-у –једној“ вакцине Аустралији. Ова вакцина, позната као „Infanrix hexa“ индикована је као узрок многобројних изненданих смрти одојчади и деце, што је на видело изнела белгијска група за надзор вакцина Initiative Citoyenne 2011. Према њиховим подацима, Infanrix hexa је узроковала „синдром напрасне дечије смрти“ (СИДС) најмање 36. деце између 23. октобра 2009. и 22.октобра 2012, која се одиграла у року од три дана од пријема вакцине. (10)
2008.године, петовалентна вакцина Pentacel коју производи Санофи Пастер је повучена из докторских ординација широм чикашке регије, након што је откривено да давање већег броја вакцина у исто време може бити фатално по децу. (11)
Нема сумње да ће „Oдбор за здравље и породицу“, који ће због повећане забринутости родитеља „заседати минимум jедно месечно у наjjачем саставу“, а уколико буде потребно и „акредитовани“ стручњаци из иностранства, закључити да су ове вакцине безбедне, проверене, сигурне и неопходне за концепт колективног имунитета. СПИН доктори ће у координацији са пласманом петовалентних вакцина будно мотрити и бескрупулозно се устремљивати на свакога ко се усуди да говори о опасностима од вакцина – часне појединце којима ће групе за флек и медији свим средствима настојати да одузму кредибилитет у диригованим операцијама „убијања карактера“. За њих ће писати да су припадници вуду секти, да немају дипломе доктора медицине, да припадају антивакцинационом лобију… док ће претећим мејловима упућеним директорима поробљених институција широм Србије – ове фантомске групе организовано и дириговано налагати да не смеју да дају дозволу за одржавање њихових предавања.
Полиција мисли

И, како смо недавно сазанали од Бранка Стаменковића, посебног тужиоца за високотехнолошки криминал: „Посебно тужилаштво за високотехнолошки криминал већ средином децембра прошле године дошло је до првих сазнања у вези одређених информација које се размењују путем јавних друштвених мрежа о наводној штетности вакцина. Оформили смо предмет и упутили захтев одељењу за борбу против високотехнолошког криминала МУП-а Србије да прикупља податке. У јануару смо стекли нова сазнања, па је овај захтев допуњен и сада се налазимо у даљој фази испитивања („Политика” 08. фебруар 2015.) Полиција мисли је тако добила још креативних задужења у склопу геноцидалног Новог светског поретка који врхуни у Србији.
Испитивање штетности вакцинације, исповести родитеља чија су деца претрпела здравствене проблеме након пријема вакцина, борба против мандаторне вакцинације, текстови из страних медија који износе чињенице и доказе о штетним последицама вакцинације – у Србији се, дакле, проглашавају високотехнолошким криминалом – док се у целом свету људи који се боре против фармаколошког слободно повезују и удружују.
Да ли тужилаштво за високотехнолошки криминал (које га једино и спроводи у Србији) – има сазнања о томе да се родитељи чија су деца оштећена вакцинама свуда у свету повезују и удружују и користе слободно сваку платформу – укључујући друштвене мреже – како би деловали и информисали јавност о штетним последицама вакцинације?
Аутизам сада кошта владу САД преко 236 милијарди годишње и исплаћује се на основу Закона о повредама деце проузрокованим вакцинама (Autism now costs U.S. over $236 billion per year). (12)
Како је објаснио Ферел Венс, аутор књиге „Вакцине“, „Конгрес САД је 1986. године усвојио посебан закон, под називом „национални закон о повредама деце проузрокованим вакцинама“ (The Na tional Childhood Vaccine Injury Act of 1986, Public Law 99-660, NCVIA). Закон је донесен како би се званично признала реалност повреда и смрти изазваних вакцинама.
“Убрзо након што је телевизијски документарац ‘ДТП: вакцинацијски рулет’ први пут приказан у Вашингтону, у априлу, 1982, група родитеља се окупила и оформила националну организацију познату као Удружени незадовољни родитељи (Dissatisfied Parents Together, DPT). Ова непрофитна, образовна и добротворна организација руководи Националним центром за информације о вакцинама и пружила је информације хиљадама родитеља широм земље, и сакупила је податке о више стотина случајева повреда изазваних вакцинама. Организација „Удружени незадовољни родитељи“ имала је кључну улогу у образовању Конгреса и јавности о потреби за системом надокнаде који би био алтернатива судској тужби, што је довело до усвајања националног закона о повредама деце проузрокованим вакцинама (Pub lic Law 99-660; 42 USC 300aa 1 et seq). Закон о безбедности и надокнадама за повреде изазване вакцинама је подржало више од 50 великих здравствених организација и компанија за производњу лекова.Америчка федерална влада, иако јавно не окривљује произвођаче вакцина за епидемију аутизма у САД, исплаћује огромне отштете за последице вакцинације“.
Италијански суд донео је крајем прошле године пресуде у корист 580 случајева деце оштећене вакцинама и доделио им значајне одштете. Међу пресудама је и неколико смртних случајева за које је доказано да су последица вакцине. За разлику од балканских земаља у којима влада завера ћутања, у Италији на стотине лекара и адвоката заједно раде како би обезбедили правду за децу оштећену вакцинама.
Званичницима и експертима „Лиге за имунизацију“ који ултимативно намећу мандаторну вакцинацију у Србији не би било ни мало лако да износе своје нетачне тврдње и претње, да медији нису у власништву и под контролом Новог светског поретка и Светске владе. Невероватно је са каквом је лакоћом и потцењивањем јавног мњења у Србији професор универзитета, председник Лиге за имунизацију, Зоран Радовановић у свом тексту објављеном у листу „Данас“, под насловом „Аутистични страх од аутизма“изнео свој суд о узроцима отпора који родитељи показују према ММР вакцини:
„Пре 17 година је објављен чланак о наводној вези између вакцине против малих богиња и аутизма. Када се показало да су подаци фалсификовани, угледни часопис „Lanset“ одрекао се тог „открића“ (на слично понижавајуће признање био је принуђен само петнаестак пута током два века свог постојања), први аутор је изгубио лиценцу и побегао из родне Енглеске, а његов професор, који је, за разлику од свог штићеника, оптужен само за немар, а не и за свесну подвалу, срамно је завршио каријеру, принуђен да се пензионише“.
Професор Радовановић је обмануо јавност у Србији. Фалсификат је заиста изведен – но фалсификат су, како смо то показали на почетку текста, извели научници Центра за контролу болести САД – како би ММР вакцина била проглашена безбедном.
Председник лиге за имунизацију, професор Радовановић није открио у читавом свом дугачком тексту име тог британског лекара? Због чега? Због тога што би неки читаоци листа „Данас“, потражили податке о овом изузетно значајном случају.
„Аутизам и спасавање генерације“ била је тема заседања Америчке конгресне Комисије одржане 24. маја 2013. године ( The AutismOne & Generation, Rescue 2013 Conference, Congressional Panel – Congressman Dan Burton R-IN, Retired; Congressman Dave Weldon MD *R-FL, Retired; Congressman Bill Posey R-FL) на коме се говорило о повезаности епидемије аутизма у САД са поливалентним (mmr) вакцинама, те да је цифра оболелих 1980. године од 1 у 10.000 достигла цифру од 1 у 50 у 2013-ој години и да то представља веома забрињавајући резултат, који је председавајући, Ден Бартон, назвао „највећим злочином свих времена против америчког становништва, највећим злочином икада!“…
„Да ли деца у Србији треба да примају вакцине страних компанија чији је гарант за исправност вакцина и лекова др Пол Торсен, преварант који се налази на потерници ФБИ који је осуђен за преваре на 260 година затвора, а који је за амерички Centers for Disease Control (CDC) радио студије о исправности лекова и вакцина произвођача МЕРК и сличних компанија, укупно 21 од 24 студије, што значи – скоро све“, питају се новинари ФБ Репортера? Зашто да не? У земљи у којој пропагандни тим ратног злочинца Тонија Блера брине о наступима марионета светске владе прерушених у српске политичаре, Пол Торсен је идеално-типски профил личности.
*
Још једну крупну неистину изрекао је Министар здравља Златибор Лончар 23. јануара 2015. пред новинарима у Скупштини:
„Ми имамо јасно дефинисан закон који се нимало не разликује од свих закона у Европској унији у свету и са правилима Светске здравствене организације, где постоји календар обавезне вакцинације. Мислим да ми немамо право да дозволимо некоме да оболи од болести од које не мора да оболи, уколико се вакцинише“.
Ову изјаву и потпуности је демантовало Министарство здравља у свом одговору на питања која је у вези са вакцинацијом на основу Закона о слободном приступу информацијама од јавног значаја, поставио Српски центар екологије.
На питање да ли је мандаторни статус вакцинације заступљен у свим земљама ЕУ као и да ли постоје директиве Европске комисије ЕУ у вези са спровођењем имунизације, Министарство је одговорило:
Не постоје директиве Европске комисије ЕУ у вези са спровођењем имунизације деце, нити јединствени препоручени календар имунизације за земље ЕУ. Законском регулативом у појединим земљама је регулисана као обавезна (нпр. Хрватска) а у неким препоручена (нпр.Француска)… У тим земљама трошкови лечења невакцинисаног детета у случају оболевања, падају на терет родитеља/старатеља.
Поставља се ново питање: због чега је министар Лончар обмануо грађане Србије и због чега Србија нема право на избор? Због чега је вакцинација обавезна у Србији, БиХ, Македонији, ЦГ, Хрватској, Словенији, Чешкој, Словачкој, Мађарској, Пољској и Руминији а није у Немачкој, Британији, Швајцарској, Холандији, Шпанији, Норвешкој, Луксембургу, Данској, Ирској, Шведској, Поругалији, Аустрији, Финској, Кипру, Естонији, Летонији, Литванији, Русији?
pravo na izbog
Лекари у Србији, морали би да престану да безусловно служе систему који се налази у зачараном Бермудском троуглу: наука-профит-моћ… У уџбенику за психијатрију београдског Медицинског факултета, у делу у коме се разматра „учешће имунолошких процеса у етиопоатогенетици аутизма“ се каже: „Неопходно је поменути и питање евентуалне улоге вакцинације (живе атенуиране вакцине – морбиле, рубеле, пертусис, дифтерија, паротитис) у компромитовању имуног статуса деце и следственог „учешћа“ у збивањима око појаве аутизма. Наиме бројни извештаји, у последње време, говоре о коинциденцији вакцина и појаве аутизма“ (стр 218). Знамо да знају.
На декларацијама које се добијају уз испоручене пошиљке вакцина, нежељени ефекти су написани на неколико страна и укључују и смртни исход. У Србији нежељени исходи вакцинације нису призната категорија.Фармацеутске компаније нигде у свету не исплаћују одштету – то је у земљама Запада препуштено државама које ове корпорације снабдевају својим вакцинама. У Србији се, како видимо, под будним оком „полиције мисли“ забрањује свако истраживање, повезивање и деловање у циљу едукације родитеља и заштите деце од овог оружја за контролу популације којим Нови светски поредак по речима „филантропа“ Била Гејтса и највећег промотера и дародавца вакцина, треба да умањи светску популацију за 10-15 процената.
И да на крају поновим речи министра Лончара: „Мислим да је сада људима јасно о чему се овде ради“.





ИЗВОР: ФБ Репортер

Биљана Ђоровић: Вакцинациони рулет – наука, профит, моћ - Центар академске речи, Шабац
Фармацеутска индустрија упала је у стање неописиве панике због тога што све већи број људи у свету одбија да се вакцинише. Истина излази на видело, Биг Фарма (Big Pharma) фалсификује научне податке; здравствене организације одбијају да заштите јавност потискујући и прикривајући истину о штетности и неефикасности вакцина док владе настоје да приморају на вакцинисање сваког …


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар