четвртак, 31. август 2017.

Јеремић: СНС-власт људе држи на минималцу да би зависили од ње и били без снаге да се усправе

Јеремић: СНС-власт људе држи на минималцу да би зависили од ње и били без снаге да се усправе
„ВЛАСТ НАПРЕДЊАКА ПОЧЕЋЕ ДА СЕ РУШИ КАО КУЛА ОД КАРАТА – ЧИМ ДОЖИВЕ ПРВИ ПОРАЗ”
Вук ЈЕЕМИЋ оценио да СНС може да изгуби предстојеће изборе у Београду јер опозиција има више гласова у главном граду: „У Београду ће се водити велика политичка битка. Овде власт има мање гласова и покушаће да уради све да превари и украде, али неће моћи”
Бивши кандидат за председника Србије оценио да је доношење закона о лустрацији и о пореклу имовине најважнији задатак „у новој Србији”
БИВШИ председнички кандидат Вук Јеремић оценио је вечерас да ће власт Српске напредне странке (СНС) почети да се руши „као кула од карата” кад напредњаци доживе први изборни пораз.

Јеремић је на скупу у просторијама општине Стари град казао да СНС може да изгуби предстојеће изборе у Београду јер како је навео, опозиција има више гласова у главном граду.

„У Београду ће се водити велика политичка битка. Овде власт има мање гласова и покушаће да уради све да превари и украде, али неће моћи”, казао је Јеремић.

Говорећи о сарадњи са другим странкама, Јеремић је казао да у заједничком фронту има места за “сваког ко се обавеже да после избора неће са напредњацима”.

Бивши кандидат за председника Србије оценио је да је доношење закона о лустрацији и о пореклу имовине најважнији задатак „у новој Србији”.

„Повратак пристојности и цивилизованог дијалога у јавни простор је неопходан и то ће бити приоритет нове странке. Бићемо странка центра која ће се залагати за неприкосновену владавину права”, казао је Јеремић.

Он је навео да ће нова политичка организација која ће бити основана у октобру, свом снагом подржати домаћу привреду и предузетнике.

„Актуелна власт свесно води погубну економску политику, хоће да људе држи на минималцу, зависне од милостиње власти и без снаге да се усправе. Желе робове, не достојанствене и поносне грађане. Овај режим жели да изгубимо наду, да се предамо”, казао је Јеремић.

(Бета)

Јеремић: СНС-власт људе држи на минималцу да би зависили од ње и били без снаге да се усправе | Факти
„ВЛАСТ НАПРЕДЊАКА ПОЧЕЋЕ ДА СЕ РУШИ КАО КУЛА ОД КАРАТА – ЧИМ ДОЖИВЕ ПРВИ ПОРАЗ”. Вук ЈЕЕМИЋ оценио да СНС може да изгуби предстојеће изборе у Београду јер опозиција има више гласова у главном граду: „У Београду ће се водити велика политичка битка.


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар