понедељак, 28. август 2017.

УПОРНИ „ТРГОВАЦ“

УПОРНИ „ТРГОВАЦ“
Владимир Фролов

Срби имају изреку – „Ко о чему, баба о уштипцима“, те и лакоми трговац Љајић, који је одлучио да прода српску покрајину КиМ, и то рђавим неплатишама, какви су ЕU и NАТО!

Иако је учио егзактну науку, где је све познато и доказљиво, поставши политички трговац, Расим измишља нову ставку у политичким односима, те тврди да је могуће постићи „normalizaciju bez priznanja“, како би лаковерни Срби и даље веровали а Шиптари кренули после „нормализације“ у међународне организације!

Пошто Шиптари неће да плаћају, јер су већ платили и NАТО и ЕU, лакоми Расим би да наплату изврши од њихових патрона из ЕU, где дају све, али не и паре!

Зато Расим не случајно, разглаба на страницама Скотовог гласила „Блиц“ о три фазе те „успешне продаје“ не питајући домаћине о цени њихове куће, која то Расиму очито и није, иако је и он држављанин

Србије, само у његовој вароши баш и не свирају српску химну при међународним спортским сусретима, ваљда да се не узнемиравају они што пишу реферате за научни скуп о „Сјеничкој декларацији“, док Расим успешно тргује!UPORNI „TRGOVAC“


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар