понедељак, 28. август 2017.

Промоција албанске државе на КиМ насрће и на младе

Промоција албанске државе на КиМ насрће и на младе
Језгро људи који су из чисто материјалних разлога пристали да почине издају Косова и Метохије, сада нaсрћу и на младе људе желећи да их у то увуку а зарад још веће личне материјалне користи.
#Mediji, #Lazi, #Vesti, #Kosovo,#Metohija, #Srbija,#Медији, #лажи, #Косово, #Метохија, #Србија, #км_новине, #km_novine,
Удружење "Синергија" је наводно извршило истраживање према коме млади све више желе да узму учешће у издаји Косова и Метохије.
Овим удружењем од почетка оснивања руководи Игор Симић некадашњи члан врха политичког покрета Оливера Ивановића, а који се од самог почетка залагао за учешће у квази-институцијама такозване "републике Косово". Првом приликом je издао и прешао у странку Александра Вучића, али и шиптарски огранак те странке под називом "Српска листа".

#Mediji, #Lazi, #Vesti, #Kosovo,#Metohija, #Srbija,#Медији, #лажи, #Косово, #Метохија, #Србија, #км_новине, #km_novine,
Игор Симић (десно) Нема проблем са издајом
Симић је недавно изјавио како они (Српска листа) неће кочити оснивање институција такозване "републике Косово" на чијем челу треба да се нађу неки од најгорих ратних злочинаца из редова терористичке "ОВК". Човек са овако израженим ставом дефинитивно нема проблема са издајом и учиниће све како би и друге увукао у то нечасно коло а све ради сопственог материјалног бенефита.

Овакво истраживање подупире и новинар који се лажно представља да је "са Косова и Метохије" а заправо је из Црне Горе у Косовску Митровицу дошао на студије и ту се ухлебио, Жељко Тврдишић. Он је један од првих новинара са севера КиМ који је узео учешће у стварању погрешно названих "косовских медија", односно цивилног друштва шиптарске монструм - творевине. Њеним промовисањем ништа своје не ризикује. Напротив, у материјалном смислу и те како много добија и то је једини разлог што својим радом обмањује српску јавност у корист косовских Шиптара и њихових интереса.

У изјави за РТВ "Пулс", такође регистроване и која функционише по законима и подржава се из буџета такозване "републике Косово", Тврдишић наводи да је за те квази-изборе "учешће младих од изузетног значаја".

Непажљивом и недовољно упућеном посматрачу овакво излагање ће изгледати убедљиво. Међутим, ако само мало обратите пажњу видећете да се они свим својим снагама труде да у излагању избегну назнаку да се ради о квази-изборима тзв "републике Косово". То што нигде нећете чути од њих да то кажу, само по себи говори да свесно обмањују јавност и да лажно и искривљено извештавају о догађајима на Косову и Метохији јер је то начин да се њихови новчаници удебљају.

Још један више него индикативан детаљ јесте то што медији на српском, никако то нису "српски медији", редовно избегавају да користе српско име за Косовску Митровицу и називају је по регистру такозване "републике Косово" као "Северна Митровица" чиме се фактички ова лажна држава признаје. А медији који то чине јасно је у чијем ће интересу извештавати и са каквим циљем!

#Mediji, #Lazi, #Vesti, #Kosovo,#Metohija, #Srbija,#Медији, #лажи, #Косово, #Метохија, #Србија, #км_новине, #km_novine,
Жељко Тврдишић. Из Црне Горе се ухлебио на КиМ
Закоруживање шиптарске творевине, настале на крви српског страдалног народа, Тврдишић назива "демократским променама" које без учешће младих неће донети "позитивне промене"?! У преносном али правом смислу ово значи да ако млади не узму учешће у издаји Косова и Метохија, она неће заживети без обзира што број појединаца, укључујући и овакве новинаре и политичаре, улаже напоре да се то деси.

Новинарка РТВ Пулс тврди да "ново Синергијино истраживање показује да је сада, у поређењу са 2013. годином, повећано интересовање младих за учешће на локалним изборима". Она даље наводи број оних који ће у томе учестовати или неће и тај број је негде између 30% и 50%.

Иначе, то "истраживање" организација "Синергија" реализује уз партнерство са РТВ Пулс из Шилова, а финансијски подржава Косовска фондација за отворено друштво, огранак организације коју у Србији води Наташа Кандић која је јавно захтевала да се Србија одрекне овог дела своје државе у корист шиптарских сепаратиста. Кандићева је 2001. године лобирала и уз помоћ Међународне заједнице из српских затвора ослободила преко 2000 шиптарских терориста међу којима и одговорне за злочине у селу Клечка. Тамо су Шиптари спљивали живе Србе, клали косама и другим пољопривредним оруђем, кидали им делове тела, жене и девојчице силовали... Та организација финансијски је подржала и ово истраживање.

Наравно, немамо никакав увид у то да ли је, како, када и ко на терену спроводио ово истраживање и да ли је и оно само још једно у низу фабрикованих које има за циљ да обмањујући јавност оствари материјалне интересе појединаца у чијим су рукама локални медији и власт коју им је, преко Брисела, уступила српска страна како би после државног врха и Срби на терену узели учешће у издаји. Због тога се сва оваква истраживања доводе у оправдану сумњу и никако им се не може веровати јер се коси и са здравим разумом али и са настројењем Срба да укину сопствену а изграде на том простору "државу" терориста из редова косовских Албанца. Уосталом то су и доказали референдумом накоме су изашли гласачи одбили стварање шиптарских институција на северу КиМ процентом од преко99%! Након Бриселског споразума власти државе Србије, употребом силе, медија, и претњама губитком посла натерали су све оне који се са тим не слажу да ућуте. А занимљиво је да овакво истраживање долази пред нови круг лажи-избора које организују косовски Шиптари по својим законима, супротним законима Републике Србије.
Претходно истраживање "Синергије" уследило је пред почетак ревитализације моста у Косовској Митровици што представља нови продор у српске средине и пружање могућности косовским Шиптарима да појачаним притисцима протерају Србе и из овог дела КиМ где то до сада нису могли. Резултати су тада "говорили" како млади не желе да живе на северу Косова и Метохије! Да ли је ово требало да оправда експанзију шиптарске моћи на северу покрајине као што сада оправдава нови куг лажи-избора?

Нигде нећете чути да су Срби са КиМ обманути, да сви локални медији било да су у рукама појединаца, Владе Републике Србије, Влада западних земаља или НВО сектора, чине исто са циљем да се оправда терор и злочин почињен над Србима и да се крвави пирови и геноцид над српским народом крунише стварањем једне наказне и лажне државе због чега и пристижу сва материјална средства за подршку њиховог "рада"!

Да би се схватио повод оваквог извештавања и деловања српских анти-националних медија и НВО, довољно је само летимично бацити поглед на материјално благостање оних који промовишу овакву наказну и злочиначку политику и у чију корист лажирају своје извештаје.

Промоција албанске државе на КиМ насрће и на младе - КМ Новине
Електронско гласило Срба са севера Косова и Метохије


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар