понедељак, 28. август 2017.

Конц-логор ЕУшвиц: „Србски стандард“ – полицајац по глави становника

Конц-логор ЕУшвиц: „Србски стандард“ – полицајац по глави становника
Државни органи путем мејнстрим медија најављују увођење „концепта полиције у заједници“ и запошљавање нове армије државних службеника.
Свак кварт (шта год то значило) у Србији ће добити „свог“ полицајца, који ће „бити на услузи“ грађанима, са којима ће се „упознавати, разговарати и саветовати“.
Као што је свака спаваоница немачких конц-логора имала свог надзорника, тако ће и сваки „кварт“ окупиране Србије имати свог полицајца у концепту чувања реда државне заједнице конц-логора ЕУшвиц.
Чињеница која не треба да нас чуди ако знамо да је иницијатор управо Немачка, својим „моделом превентивног рада полиције“ са циљем „остваривање људских и мањинских права„.
„Србски стандард“ – полицајац по глави становника

(Mastering the Human Domain)
По налогу државних органа домаћи мејнстрим медији са великом дозом еуфорије најављују увођење „концепта полиције у заједници“. Сваки кварт (шта год то значило) у Србији ће добити „свог“ полицајца, који ће „бити на услузи“ грађанима, са којима ће се „упознавати, разговарати и саветовати“.
Међу радне задатке „полицајца у заједници“ спадају посете школама, верским заједницама али и састанци са грађанима у оквиру локалних заједница. Један од кључних задатака „полицјаца у заједници“ је и посета коју ће правити грађанима у њиховим становима – без икаквог налога, наравно.
Државна секретарка МУП-а Биљана Поповић-Ивковић је још почетком прошлог месеца као један од кључних приоритета полиције навела „развој концепта полиције у заједници„. Јавности представљен као Немачка помоћ Србији, жена бившег комунистичког функционера Банета Ивковића је одржала пригодан семинар „Представљање немачког модела превентивног рада полиције„.
Такозвани „превентивни“ рад подразумева ангажовање полиције без постојања самог кривичног дела. Научна фантастика Спилберговог филма „Сувишни извештај“ (Minority Report) постаје реалност Глобалистана, са Србијом у улози покусног кунића. Полиција ће према новом „концепту“ рада моћи да упада у куће и станове ради „превенције“ кривичног дела које не постоји.
Акциони план за примену стратегије полиције, који је јавности представила жена бившег комунистичког функционера Ивковића за главни циљ има „остваривање људских и мањинских права„.
Превентивна стратегија полиције у заједници (и у нашим становима без судског налога) под тачком „Нормативна основа за развој полиције у заједници“ на првом месту предвиђа „забрану дискриминације, заштиту људских и мањинских права, забрану изазивања расне, националне и верске мржње“. У трећој тачки „Нормативне основе“ се наглашава Кодекс полицијске етике, поново у функцији „људских и мањинских права, недискриминације и сарадњи полиције са другим органима и невладиним организацијама„.
Такозвана стратегија концепта полиције у заједници је направљен управо од невладине организације „Центар за подршку женама“, у Приручнику за рад локалних савета за безбедност. Циљ полицајца – позорника није никаква борба против криминала, већ испуњавање фантазија невладиних организација са фетишом на „људским и мањинским правима“ инвазионих корпуса Преговарачког поглавља 23 и Сорошевог пројекта „Декада Рома у Србији“.
У складу са Агендом планера Новог Светског Поретка, у Србију је за четврт века насељено два милиона особа.
Најпре избеглице из ратом захваћених подручја бивше СФРЈ, потом реадмисија и сада избеглице из ратом захваћених простора Африке и Азије морају остати не само трајно насељени и легализовани у Србији, заштићени од повратка у матичне државе, већ и од самог помена да се насилном променом демографске структуре становништва над Србима у Србији спроводи етничко чишћење.
Стратегија полиције у заједници је задужена да под етикетом „угрожавања људских и мањинских права“ превентивно реагује и спречи сваки помен геноцида који се спроводи над Србима у Србији. Идејни творац „стратегије“ је продужена рука Глобалистана позната као ОЕБС (OSCE), а највећи број „наших“ полицајаца у заједници ће чинити управо лица насељена у Србију по разним основама реадмисије.
Као и сви други закони на територији Републике, и забрана запошљавања у јавном сектору важи искључиво за Србе.
Једна од кључних ставки не само ИПАП споразума, већ и стратегије владе Србије је „политика инклузије“многобројних лица из реадмисије. Процес „интеграције“ у друштво између осталог подразумева и привилеговано запошљавање у јавном сектору, али и финансирање „бизнис планова“ и куповину кућа и сеоских имања по Србији.
„Повереница: Мигранте треба населити у пустим деловима Србије“ – Блиц, 25. 08. 2015
Да би за политичаре врло уносан пројекат „југославизације“ окупиране Србије текао без проблема задужен је (између осталих) и концепт полиције у заједници.
Полицијски службеници ће по приручнику невадиних организација из разговора са грађанима брижљиво бележити и рапортирати политички некоректне који „угрожавају мањинска права и верске слободе“ реадмисије, илегалне миграције и осталих досељеника. Да грађани Србије не би имали мира ни у сопственим домовима побринула се стратегија „превенције“ кривичног дела (угрожавања мањинских права) и законско овлашћење упада у стан не само без судског налога, већ без постојања било каквог кривичног дела.
Као што је свака спаваоница немачких конц-логора имала свог надзорника, тако ће и сваки „кварт“ окупиране Србије имати свог полицајца у концепту чувања реда државне заједнице конц-логора ЕУшвиц. Чињеница која не треба да нас чуди ако знамо да је иницијатор управо Немачка, својим „моделом превентивног рада полиције“ са циљем:
„равноправно остваривањe људских и мањинских права“.
Људска права Срба у Србији никада нису ни била проблем – осим извршавања радних задатака логораши ионако немају никаква друга права.
Референце:
http://ift.tt/2wcQuAQ
http://ift.tt/2xssKY0
Final Strategija policije u zajednici.doc
http://ift.tt/2wdt2DF
http://ift.tt/2xsrAvN
http://ift.tt/2wdsMET
http://ift.tt/2xsDlm2
http://ift.tt/2wcN1Cj
http://ift.tt/2dK9lIZ
http://ift.tt/1GMY3cY
http://ift.tt/2xsnyn7


ИЗВОР: anon2net.wordpress.com


Конц-логор ЕУшвиц: „Србски стандард“ – полицајац по глави становника - Центар академске речи, Шабац
Државни органи путем мејнстрим медија најављују увођење „концепта полиције у заједници“ и запошљавање нове армије државних службеника. Свак кварт (шта год то значило) у Србији ће добити „свог“ полицајца, који ће „бити на услузи“ грађанима, са којима ће се „упознавати, разговарати и саветовати“. Као што је свака спаваоница немачких конц-логора имала свог надзорника, тако ће …


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар