недеља, 27. август 2017.

Пијаћа #вода у свим водоводима у Србији је флуорисана

Пијаћа #вода у свим водоводима у Србији је флуорисана
Веома често се у дискусијама у вези стања у земљи које је из године у године све горе може чути аргумент да народ који то све мирно прихвата и не заслужује боље. Никоме није јасно како је дошло до тога да су Срби постали пацификовани и неспремни да заштите своје основне интересе било да је реч о социјалним, економским или оним политичким. Изгледа да народ све мирно прихвата колико год одлуке које се доносе у његово име биле погубне и лоше и по народ и по саму државу.

Да ли је та #пасивност Срба само производ жестоке пропаганде којој су свакодневно изложени већ деценијама и да ли ту постоји још нешто чиме би се та пасивност и пацификација читаве нације могла објаснити? Сасвим је сигурно да је жестока пропаганда остварила одређене успехе али су они ипак лимитирани.

Од пропаганде је много опаснија #хемија!

Да, добро сте чули. Хемија. Хемија коју свакодневно у огромним количинама уносите у свој организам и не само у свој организам. Том хемијом трујете и своју деце вероватно и не знајући да то радите. Реч је наравно о ФЛУОРИДУ који у свој организам уносите сваки пут када пијете воду. Они нашу чувену чесмовачу. Пијаћа вода у свим водоводима у Србији је флуорисана што значи да је у сваком литру воде имате одређену дозу веома опасног отрова који уносите у свој организам. У Србији постоји и Закон о флуорисању воде који прописује које и какве количине флуора треба користити у флуорисању воде.

Zakon o Fluorisanju Vode Za Piće by Србија Данас on Scribd



Оно што је одвратно у том закону је чињеница да законодавац у првом члану тог закона тврди како је циљ тог закона заштита здравља становништа што је најобичнија ноторна глупост и лаж. Воду који сваки дан пијете држава „обогаћује“ натријум-флуоридом (силицофлуорид) који је индустријског квалитета и као такав је опасан отпадни материјал, направљен током производње ђубрива. Натријум-флуорид се чак користио као отров за пацове и мишеве. Држава лаже када каже да се флуорисањем воде стара о здрављу становништа и да је та брига државе усмерена на превенцију каријеса код становништва. Можете мислити. Држава се стара и о здрављу ваших зуба?!

Оно што је још много опасније у Србији у вези са тим Законом о флуорисању воде су количибе флуора који тај закон прописије а који се целокупном становништву убацује у пијаћу воду. У члану 2. тог Закона кже се буквално следеће:

(2) Вода за пиће чији је природни садржај флуора мањи од 0,8 милиграма у једном литру воде флуорише се, а вода за пиће чији је природни садржај флуора већи од 1,2 милиграма дефлуорише се.

Та количина флуора је СТРАХОВИТА и готово је дупло већа од оне количине коју америчка влада препоручује а која је 0.7 милиграма флуорида по литру воде. У Србији је законом прописана доња граница од 0.8 милиграма по литру воде док она горња иде до чак 1.2 милиграма по литру воде.

fluoride-toothpaste-poison
Флуорид – ОТРОВ

Многи употребу флуорида сматрају као употребу хемијског оружја јер постоји доста студија које повезује смањење коефицијента интелигенције код становништва и посебно деце у местима где се флуорише вода. Поред смањења инетлигенције флурорид изазива и тешке поремећаје репродуктивног система тј. стерилизацију мушкараца. Флуорисана вода изазива и гомилу других поремећаја у организму. Поремећаје метаболизама, хормоналне поремећаје, појачава ефекте недостатка јода у организму што је посебно опасно код деце, неуролошке поремаћаје, етц.
Нова научна истраживања показују да флуорисање воде уопште не утиче позитивно на здравље зуба код становништа већ да је управо реч у супротном процесу. Оно што је запањујућа чињеница је да је флуорид много отровнији од ОЛОВА што је и научно доказано. Флуорид је само мало мање отрован и од АРСЕНИКА! Постоје и научне студије које доказују да је флуриод и веома канцероген.

Масовно флуорисање пијаће воде има ефекте и којима се веома мало говори а реч је о масовној контроли становништва. Употреба флуорида у медицинске сврхе почиње са нацистима који су флуорид користили у гетима а потом и концетрационим логорима. Совјети су веома брзо схватили бенефите „медикације“ пијаће воде па су и они почели флуорисање воде ради масовне контроле становништва.

У научној студији доказано је да флуорид калцификује епифизу, малу ендокрину жлезду која се налази у задњем делу средње коморе мозга, која има улогу да регулише сан и сексуални развој. Многи епифизу сматрају местом где се спаја физичка и духовна страна сваког човека и зато је називају „трећим оком“. Калцификацијом епифизе она не може нормално фукционисати што изазива гомилу свакавих поремећаја како физичких тако и оних психичких и немогућности да се свесно одлучује и доносе исправне одлуке.

епифиза
#Епифиза

Када флуорисању воде у Србији које је регулисано законом и то у таквим количинама које су токсичне и канцерогене додате страховиту употребу тј. злоупотребу седатива и хипнотика попут рецимо бенседина и сличних отрова који се код нас буквално купују на пијаци а да нико не зна ко је и где произвео то а од којих је у Србији према неким проценама зависно више од два милиона људи добијамо ситуацију да буквално на улицама имамо милионе зомбија који нису ни свесни и каквом се лошем психо-физичком стању налазе.

Поред отрова које у себе уносимо кроз пијаћу воду и лекове много је оних које уносимо и кроз храну која је пуна отровних адитива а у задње време и генетски модификованих организама. Нарочито када је у питању храна која нам долази из увоза а која је страховито лошег квалитета и пуна отровних адитива. Зато данас у Србији имамо експлозију малигних обољења, стерилитета и различитих психо физичких обољења од којих се многа манифестују кроз страховита убиства и злочине који се готово сваокодневно дешавају.

У читавој ствари најстрашнија је чињеница да се већ деценијама о колективном здрављу нације апослутно нико не брине и да нико и не покушава да елиминише узроке стања у коме се налазимо већ се сви баве само последицама.

Милинко Милинчић, Србија данас

Преузето са: http://ift.tt/2wK9Wq8

Пијаћа вода у свим водоводима у Србији је флуорисана
Светиње Браничева - Манастири, Манастиришта, Свете Воде


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар