среда, 23. август 2017.

ДРАГАШ: Издаја интелектуалаца је тежа него издаја превртљивог политичког олоша

ДРАГАШ: Издаја интелектуалаца је тежа него издаја превртљивог политичког олоша
Бранко Драгаш,

Издајник и конвертит Аца Драмосер је вешто поставио замку у коју су се упецали естрадне српске патриЈоте. Огласио је да позива на унутрашњи дијалог о Косову све људе од угледа и знања. Позив на дијалог је политичка превара, јер је пре четри године уцењени Аца Драмосер потписао, кршећи Устав Републике, без одржаног референдума о тако значајном националном питању, Бриселски споразум и тако отворио велики простор за признање Косова.

Хвалио се у својим помахниталим и несносним, свакодневним јавним наступима на националним медијима да је надмудрио Албанце, да их је поразио, прегазио, величао је своју визионарску издају и конвертитство, маструрбирао је од среће, озарен својим нарцисоидним лудилом, јурио је у Брисел да пузи пред шеснаестим чиновницима банкротиране Уније, шенио је на хоклици у Истамбулу пред бахатим и намазаним Рамом, све у присуству султана Ердогана, његовог политичког идола, љубио се у уста са Тачијем и тражио да се српским парама финансира пут Ниш-Приштина-Тирана- Скадар, јер је то албанска трансверзала да се некако дође до Ниша, што они отворено и говоре, понижавао је нас Србе да смо примитивни, лењи, покварени и да само нешто зановетамо, тражио је да нам лоботомирају мозак и промене менталитет и свест, признао је границе на Косову као државне, пристао је на све што су Албанци помислили и сада, после свега што је штетно направио за државу и народ, позива нас на дијалог о његовој издаји.Који је смисао овог подлог позива? Подлац и преварант је покварено смислио да своју националну издају данас пребаци на читав народ и да тако добије, колективним пристајањем на издају, покриће за кршење Устава и покриће за доношење штетних одлука за државу и нацију. Замка је постављена и свако ко није провалио ову провидну превару , ко се буде одазвао на дијалог, ко буде позивао на дијалог, ко буде хвалио мудру одлуку да се разговара, свако од тих трабаната тоталитарног режима је на платном списку српског Краља Ибија.

Познато је да он пати што нема подршку српских интелектуалаца и да је спреман све да учини да добије коју пристојну реч о његовој издајничкој политици. Позив на разговоре о Космету треба одбити и нико политички писмен и културан неће да прихвати да буде преварен, искоришћен и да постане топовско медијско месо једне пропале политике, која је довела српски народ до коначне пропасти. Нема преговарања, договарања и разговарања са велеиздајником! Нема никакве сарадње са политичким олошем који, према налогу својих спољних газда, намерно уништава државу и народ.

Све је данас постало јасно. Делимо се само на две стране. Они који подржавају тоталитарни режим, који му служе и који су плаћени да га промовишу, који представљају мањину, и оне грађане који представљају већину и који су жртве погрешне политике тог издајничког режима, који неће никакве контакте са тим режимом и који не пристају на колаборацију. Веровао сам да ће српски интелектуалци да разумеју ову превару и да ће, све са гнушањем и презиром, одбацити било какву могућност да подрже политичку подвалу о унутрашњем дијалогу о Косову,али сам, нажалост, преценио моралну вертикалу малограђанерске, јајарске и поданичке српске интелигенције.

Није прошло од позива ни неколико дана када се у булеварској штампи огласио први Душко Ковачевић, велики српски драмски писац и академик, који је рекао да Србија нема деце која ће, после гињења у шест ратова у последњих сто година, да поново гину у неким новим ратовима. Одмах после њега огласио се и председник САНУ др Владимир Костић, који изјављује да је дијалог о Косову питање на коме се прелама будућност српског народа и да су због тога сви у обавези да изнесу свој став.

После њега, интервју је дао цењени историчар, како га булеварска штампа хвали, Чедомир Антић, који кликће да је КОСОВО ВЕЋ ИЗГУБЛЈЕНО, да смо ми имали неке аргументе да бранимо Косово, али да их данас више немамо, као да насиље, отимање и окупација пролазе са временом, па ми данас немамо више никакве аргументе, јер је прошло време,заборавили смо шта се догодило, немамо историјско памћење, који велича генијални позив на дијалог јер је то јако важно за развој демократије, у тоталитарном и личном режиму шизофреног Драмосера, где влада најгора цензура, где су фантомке оличење демократије и слободе, где плагијатори постају министри, гњецави историчар са привилегијама, заштитник свих Срба у космосу,велича мудру издајничку политику Конвертита, некадашњег крволочног шовинисте и ратног хушкача,позива на дијалог, који не очекује никакве смислене предлоге, јер нико ништа не зна, само свезнајућа будалетина Аца Драмосер, који једини може да изда Косово и да не буде судски процесуиран, пошто је Косово већ изгубљено и оно нам представља тешке окове око ногу, окове које морамо што пре да одбацимо како бисмо што пре ушли у банкротирану ЕУ, тамницу европксих народа.

Два академика и један универзитетски професор, са предмета увода у историју, су ангажовани да прође ова нова национална превара Аце Драмосера, који, после потпуно неуспешних економских реформи, где је петогодишња стопа раста била једва -0,62%, што значи да ћемо за 200 година да успемо да се вратимо у 1989.годину, лажних реформи које су нас довеле да смо у групи неразвијених афричких земаља, који нема никакве резултате, него на све стране порази, фалсификати, плагијати, лоповлук и изборна крађа, поново подиже националну реторику како би скренуо пажњу грађана са њиховог тешког живота без перспективе, сиромаштва, беде, незапослености и националне понижености.

Није проблем тај несретник Драмосер и његова банда превараната на власти, него су проблем ови српски интелектуалци, који су издали Демократију и Републику. Издаја интелектуалаца је много тежа него издаја превртљивог политичког олоша.

Издаја САНУ нам теже пада него политички маркетинг олоша на власти. Није проблем, господо другови, наш грбави и поробљени српски народ, кога сви пљују и вређају, стоком и рајом га називају, него су проблем наши српски академици.

Срам вас било српски академици! Ево, већ пет година, да не наводим ранију вашу срамоту, ћутите и гледате како један болесни и помахнитали лудак, егоманијак и нарцисоидни садиста, вређа, понижава, омаловажава и малтретира српски народ, ћутите и гледате како распродаје,уништава, издаје, обесмишљава, прети и уцењује,ћутите и гледате, не смете да дигнете свој глас, не смете да се побуните, да би, на његов први миг, на његов први позив, постали пропагандни авлијанери који лавежом хоће да отерају сваку здраву, паметну и отворену мисао и критику. Тиранин органски не подоси критику и добро плаћа издају интелектуалаца. Ено га, јадан био, ликује и хвали се како га подржавају академици. Ко сме њега више да критикује и прозива када га подржавају српски академици?О, бедни и јадни, поткупљени српски академици!

Не пристајемо да ћутимо и да се покоримо! Не могу да нас купе политички мешетари! Отворено нападам српске академике и интелектуалце што су издали свој напаћени народ и стали на страну Зла. О каквом новом рату ви говорите? Где ви чујете ратне покличе у напаћеној и увенулој Србији? Где се вијоре ратне заставе? Где се наша деца спремају за нове погибије? Па, наша деца беже из унесрећене и окупиране Србије, где владају политички криминалци и профитери транзиције, јер не могу да преживе у својој отаџбини.

Наша деца беже од лудила тоталитарног режима у растројству. Зар то српски академици не виде? Зашто затварате очи пред овом истином? Зашто ћутите? Зашто служите том издајничком режиму и сами учествујете у злочину? Зашто лажете и панику ширите? Неко може да буде велики драмски писац или одличан хирург, али може, истовремено, да буде политички идиот. Зашто причате о политици када се не разумете у политику? Колико кошта улога дворске луде?

Да ли је улога САНУ да учествује у овој политичкој превари? Шта мора да краси сваког академика? Морална вертикала! Нема академика без те моралне вертикале. Разлика између академика и осталих научника и доктора је у светлости моралне вертикале. Велики научник може да буде велика хуља, али не може да буде академик. Академик је апостол заједнице. Узвишени духом и делом!Зато се враћам мојој идеји од пре више од четврт столећа да САНУ има само дванаест академика и да се нови академик бира само када неко од бесмртника промени место бивствовања. Уображени естрадни патриЈота Чедомир Антић јавно изјављује да не очекује неке смислене предлоге у дијалогу. Нико нема никакву идеју. Није тачно! Имамо идеје!

Предлагао сам далеке 1981 решења какву политику морамо да водимо према Космету и 1990 и 1999 и 2001.године,али, нажалост, нико из власти није имао слуха за моје предлоге. Ево данас, одбијајући да учествујем у договору са издајницима и њиховим поткупљеним интелектуалцима, износим српској јавности шта данас мора да се уради у државној политици Србије. Такстативно ћу да набројим, због ограничености простора :

1. Издајничку и криминалну власт мора да замени ВЛАДА НАЦИОНАЛНОГ СПАСА која ће да спроведе конкретан и оперативан Програм за спас Србије, ради спаса државе и нације од даље пропасти; 2. Нова власт ће подићи тужбу за велеиздају против свих политичара који су учествовали у Бриселском спорзуму, биће ухапшени, судски процесуирани и најстроже кажњени за продају државних територија; 3. Нова власт ће поништити Бриселски споразум и прекинуће свако даље преговарање са косовским Албанцима у Бриселу, 4. Нова власт ће прихватити да се сви преговори са косовским Албанцима воде искључиво у Уједињеним нацијама, уз посредовање великих сила, 5. Србија неће никада да призна независност Косова и оставиће да се питање Косова решава у наредним деценијама и вековима, док се не створе боље историсјке прилике за наставак историјског договора, 6. Нова власт ће одобрити државне инвестиције и створиће повољне економске услове за улагање домаћег и страног приватног капитала у производњу и запошљавање на Северном Косову и енклавама где живе Срби на Космету, 7. Нова власт ће одобрити финансијска средства за заштиту свих историјских и културних споменика на Космету, који припадају српској баштини и који су саставни део српског националног идентитета, 8. Нова власт ће створити услове за успостављање пословних и културних веза између Србије и Албанаца који живе на Космету, бранећи српске државне и националне интересе, 9.

Нова власт ће отворити Фонд за Прешево и Бујановац, где живи албанска већина, пренеће у тај Фонд 200 милиона евра за финансирање покретања производње и запошљавање и преквалификацију албанског становништва, 10. Нова власт ће омогућити да се у Врању отвори велика војна база Руске Федерације, која ће имати задатак да створи против равнотежу НАТО бази Бондстил код Урошевца, 11. Нова власт ће радити на примени и заштити свих тачака Резолуције 1244 Савета безбедности о Косову и Метохији, које се данас уопште не примењују, не помињу и не спроводе.

Ево, академици и историчари, конкретног државотворног програма за Косово и Метохију. Нема никаквог рата и гињења наше деце. Нема никаквог насиља и ратних поклича. Имамо решења. Можемо ли да направимо јавну расправу о овим решењима? Можемо ли да потпишемо национални договор да се оваква решења прихвате и спроведу у дневној политици? Зашто не подржите ова решења? Имате ли ви боља решења? Која су то решења? Зашто не изађете на отворену јавну расправу да сви грађани Србије могу да гледају? Зашто кукавица и мекушац Аца Драмоср не сме да изађе на телевизијски дуел да грађанима Србије покажемо да је његов позив на договор лаж и превара? Маске су пале!

Сада се јасно види ко је ко на нашој јавној сцени. И то је јако добро. Важно је да се обрачунамо са лажним, подмићеним и режимским естрадим патриЈотама, који су ангажовани намерно да заводе јавност, да заузимају део политичког терена, да стварају привид да постоји нека опозиција тиранији, да се води некакав дијалог истомишљеника и који сметају истинским родољубима у обрачуну са издајницима и конвертитима. Позив на дијалог је дошао у прави час, пред редовне београдске изборе и ванредне парламентарне изборе, да се види ко је ко на нашој јавној сцени.

Замке су свуда постављене и зверке саме улећу у нову превару режима.


Извор: magazin-tabloid.com
Ознаке: анализа, Бранко Драгаш, издаја

ДРАГАШ: Издаја интелектуалаца је тежа него издаја превртљивог политичког олоша
Хвалио се у својим помахниталим и несносним, свакодневним јавним наступима на националним медијима да је надмудрио Албанце, да их је поразио, прегазио, величао је с...


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар